Widok

Pierwszy raz od dłuższego czasu ...

Pierwszy raz od dłuższego czasu odstawiłem samochód na rzecz komunikacji miejskiej. Efekt? 30 min czekania na przystanku na autobus który cały czas stoi w miejscu.
Komunikacja miejska? - nie, dziękuję.
Współczuję podróżującym zimą.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a weź dostań się z chełmu na kowale na 6 do pracy bez auta to trzeba wstawać max o 4 a autem spokojnie po 5 można wstać i w 10 min się jest w pracy także tego komunikacji serdecznie dziękuję
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 10

SKM

Też raz sprobowałem komunikacją miejską. SKMka spóźniona 15 minut w godzinach bardzo porannych. Ja też zdecydowanie odradzam korzystanie...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie ładnie kłamać

Masz na same kowale 156 255 256 , jak byś się kawałek dla zdrowotności przeszed to dochodzi 155 i 262 .jak byś użył mózgu to podróż zajęła tobie 30 min
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie mówię w ta czy w ta, ale ostatnio jechałem rano z Gdyni do Gdańska - skm normalnie 40 minut, natomiast autem 2,5h
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

SKM

zdarza się że SKM jest szybciej. Ale jeżeli mieszkasz daleko od stacji (hint: większość ludzi w 3mieście ma daleko do SKMki) to nawet nie rozważa tej opcji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przestańcie marudzić. Kończcie kawę i do pracy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

no właśnie 30 min i do tego spacer nie mały bo skąd by nie iść w okolice bricomana trzeba kawałek iść a tak jak pisałem wcześniej autem max 10 min w ciepełku i pod samą pracę :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

122

przez ostatnie roboty drogowe w Sopocie wyłapuje same opóźnienia. Ostatnio był opóźniony nawet na ostatnim kursie po 22 o 15 minut. Na dodatek nie zatrzymał się na przystanku "Reja" w stronę Gdańska jak już przyjechał i pomimo mojego "machania" (chociaż nie jest to przystanek na żądanie) jechał dalej. Kierowca rozmawiał przez telefon przy uchu i nie zwracał na mnie uwagi. Dogoniłam go na światłach, otworzył mi drzwi i dalej nawijał przez tel po Ukraińsku. Na moje pytanie czemu się nie zatrzymał, nic nie odpowiedział. Jechał dalej...jak wariat, z telefonem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rowerem szybciej niż komunikacja i najzdrowiej ze wszystkich metod transportu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ten ze zdjęcia po prostu stał kilkadziesiąt minut na lotnisku z którego rozpoczyna kurs...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz rację

Trzeba było napisać że pracujesz w brikomanie tam to nic nie jezdzi . Cytując klasyka weź kredyt zmień pracę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Alfred

Idź pieszo będzie szybciej.

Ale nie w zimę ! Przestań głupoty pisać !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i elegancko

Jeden mniej to zawsze mniejszy tlok.
do góry