Widok

Pies na opuszczonym placu

Na ogrodzonym placu pomiędzy peronem SKM a Lidlem błąka się rudy piesek. Wygląda na porzuconego i wychudzonego, wielkości średniej. Widać "budę" skleconą z czegokolwiek. Niestety cały teren jest ogrodzony i zamknięty, więc trudno ustalić, czy pies ma wodę i jedzenie. Wyraźnie zainteresowany ludźmi stojącymi na peronie. Niestety w chwili robienia zdjęcia pobiegł do płotu i zasłoniły go krzaki. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zadzwon do ciapkowa w gdyni - 58 622 25 52
Powinni zaraz pomoc. Jak nie chcesz dzwonić to wystraczy mail schronisko@ciapkowo.pl
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mozesz podać jakiś przybliżony adres tego placu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Możesz otoz animals poprosić o sprawdzenie warunków psa, opisz że pies nie ma schronienia, nie widzisz wody ani jedzenia. Powinni podjechac i sprawdzić, ja tak zgłaszłam juz kilkukrotnie jak widziałam że pies ma złe warunki. Tu masz numer telefonu 517 274 947 zadzwoń proszę ... może uratujesz zycie temu psu!
popieram tę opinię 126 nie zgadzam się z tą opinią 5

zadzwoń proszę do Animal Helper

oni powiedzą co dalej robić . Jestem z Pruszcza, nie znam Chyloni a Animal nie przyjmuje zgłoszeń z internetu ( uprzedzam komentarze typu : sam zadzwoń ) .Podaję numer telefonu : 22 129 17 91
Animalski są też w Gdynie, na pewno przyjadą i wejdą z Policją , podaję numer 607 540 557
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może ktoś wrzucić to ogłoszenie na facebok ... tam jest strona zgubione zaginione zwierzęta trojmiasto... ja nie mam konta niestety?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież to plac dawnego targowiska przy dworcu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Straży Miejskiej z tym 998!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest eko patrol i straż miejska dzwon
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chyloni!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Toż widać dworek koło Lidla

To jest tuż przy dworcu w Chyloni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę o podanie adresu dokładnego
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Macie tylko jednego Lidla tam? Przecież potrzebny jest adres, zeby patrol mogł podjechać w to konkretne miejsce.

Nie wszyscy są z Chyloni, żeby znać tam każde pole i po płocie rozpoznać miejsce.

Ale to nie powód żeby nie zapewnić psu podstawowych warunków, normalnej budy żeby miał schronienie przed zimnem, gorącem czy deszczem, zapewnienie psu wody i pożywienia!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

a wiesz ile tam myszy, kotów, szczurów, bakterii i robali się błąka?

bezpańskie.. niekochane...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 27

to nie mój rejon...

...chłopaki z Ekodoliny go na pewno przyjmą...

Dziękuję

Dziękuję za informację. Zaraz zadzwonię. Pozdrawiam .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry