Widok
Pies na opuszczonym placu
Na ogrodzonym placu pomiędzy peronem SKM a Lidlem błąka się rudy piesek. Wygląda na porzuconego i wychudzonego, wielkości średniej. Widać "budę" skleconą z czegokolwiek. Niestety cały teren jest ogrodzony i zamknięty, więc trudno ustalić, czy pies ma wodę i jedzenie. Wyraźnie zainteresowany ludźmi stojącymi na peronie. Niestety w chwili robienia zdjęcia pobiegł do płotu i zasłoniły go krzaki. ...
więcej
więcej
Możesz otoz animals poprosić o sprawdzenie warunków psa, opisz że pies nie ma schronienia, nie widzisz wody ani jedzenia. Powinni podjechac i sprawdzić, ja tak zgłaszłam juz kilkukrotnie jak widziałam że pies ma złe warunki. Tu masz numer telefonu 517 274 947 zadzwoń proszę ... może uratujesz zycie temu psu!
zadzwoń proszę do Animal Helper
oni powiedzą co dalej robić . Jestem z Pruszcza, nie znam Chyloni a Animal nie przyjmuje zgłoszeń z internetu ( uprzedzam komentarze typu : sam zadzwoń ) .Podaję numer telefonu : 22 129 17 91
Animalski są też w Gdynie, na pewno przyjadą i wejdą z Policją , podaję numer 607 540 557
Animalski są też w Gdynie, na pewno przyjadą i wejdą z Policją , podaję numer 607 540 557