Widok
Pies najlepszym przyjacielem człowieka
"Pies najlepszym przyjacielem człowieka"
Chyba każdy zna to przysłowie, a na pewno te osoby, które mają psiaka w domu, w swojej rodzinie.
Nie chciałabym i jestem pewna, że nikt by nie chciał być na miejscu labradorów – „przyjaciół” mieszkańców bloku Jaśminowy Stok 59, Na Karczemkach.
Oni przyjaciół zamykają na całe dnie na balkonie, niezależnie od pogody, bez dostępu do picia, a do dyspozycji dają deweloperską „wyg lazurowaną betonową sofę".
Chyba każdy zna to przysłowie, a na pewno te osoby, które mają psiaka w domu, w swojej rodzinie.
Nie chciałabym i jestem pewna, że nikt by nie chciał być na miejscu labradorów – „przyjaciół” mieszkańców bloku Jaśminowy Stok 59, Na Karczemkach.
Oni przyjaciół zamykają na całe dnie na balkonie, niezależnie od pogody, bez dostępu do picia, a do dyspozycji dają deweloperską „wyg lazurowaną betonową sofę".
Jaśminowy Stok 59 a...............kiedyś te psiaki, bo są dwa, szczekały całe dnie.
Teraz pewnie pogodziły się ze swoim losem...
Ale czy my musimy się z tym godzić?
Gdzie można to zgłosić?
Może ktoś ma jakieś znajomości...
Wiem że na Storczykowej, w tegoroczne mrozy, na balkonie przesiadywał mały jamniczek...
Tak nie może być.
Dobrze,że ktoś o tym mówi, teraz działajmy...
Ma ktoś jakieś propozycje?
Co można zrobić?
Teraz pewnie pogodziły się ze swoim losem...
Ale czy my musimy się z tym godzić?
Gdzie można to zgłosić?
Może ktoś ma jakieś znajomości...
Wiem że na Storczykowej, w tegoroczne mrozy, na balkonie przesiadywał mały jamniczek...
Tak nie może być.
Dobrze,że ktoś o tym mówi, teraz działajmy...
Ma ktoś jakieś propozycje?
Co można zrobić?