Widok

Pies

Otoz moj potwor - sznaucer sredni bedzie chyba zdawal w sobote egzamin na psa towarzyszacego. czy ktos zdawal z psem to ustrojstwo, bo sie boje gorzej niz przed matura... Wszelkie info mile widziane:)

***MadziaK***
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MadziaK napisał(a):

> Otoz moj potwor - sznaucer sredni bedzie chyba zdawal w
> sobote egzamin na psa towarzyszacego. czy ktos zdawal z psem to
> ustrojstwo, bo sie boje gorzej niz przed matura... Wszelkie
> info mile widziane:)
>
>

Jeszcze nie zdawałyśmy (moja ON-ka i ja) PT, ale chyba rozumiem Twoją tremę. Niedawno debiutowałyśmy na wystawie i byłam tak zdenerwowana, że kompletnie nie słyszałam i nie widziałam tego co dzieje się w ringu i czego oczekuje sędzia. Piesek za to starał się stanąć na wysokości zadania i wykonywał polecenia o wiele lepiej niż podczas prób. Jestem pewna, że Twój "Potwór" i Ty Madziu jesteście dobrze przygotowani do egzaminu, więc w przeciwieństwie do matury nie mogą Was zaskoczyć zadania, prawda? Macie już opanowane komendy, pozostaje więc odrobina powtórki, przygotowanie wygodnych butów dla Ciebie i mnóstwa nagródek dla pieska. Nie forsujcie się zbytnio przed egzaminem, raczej wypocznijcie sobie. Ten egzamin nie ma być męczarnią dla Was, tylko dobrą zabawą, pokazem, że świetnie się nawzajem rozumiecie i uwielbiacie ze sobą współpracować, przebywać razem - a przecież tak jest, nie? Będziesz Madziu panikowała, Twój piesek to wyczuje i będzie nerwowy, bo wyda mu się, że dzieje się coś strasznego i oboje będziecie mieli problemy ze skoncentrowaniem się na zadaniach. Po co taka nerwówka? Daliście sobie radę podczas szkolenia to poradzicie sobie i na egzaminie! Trzymamy (z moją ON-ką) kciuki za Was i czekamy na raporcik z sobotnich wrażeń!
Pozdrowionka,

Inka
wlasnie sie boje ze ona (Potwor) nie jest dobrze przygotowana:( ale coz... najwyzej oblejemy... I bedziemy dalej sie szkolic:))

***MadziaK***
image
image
Ochłonęłaś po egzaminie? Jak Wam poszło?

Inka
Zdalysmy!!! Na bardzo dobry! Teraz zaczynamy od poniedzialku kurs towarzyszaco-tropiacy:)
Opowiedz jak było? Pochwal się na Forum :-)

Inka

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

do góry