Widok

Pijaństwo

Czy kogoś jeszcze denerwuje pijaństwo młodzieży na naszych ulicach ? Noc a tu głośna muzyka wrzaski...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie, nikogo więcej.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
Banino rządzi się swoimi prawami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak jakbyscie sami mlodzi nie byli... zapewne krzyzem w kosciele lezeliscie.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6
Trochę rozrywki nigdy nikomu nie zaszkodzilo
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mnie denerwuje pijaństwo innych,ale tylko wtedy gdy jest to pijaństwo które odbywa się beze mnie.

P.s (Noc a tu głośna muzyka i wrzaski ) ciekawe jak wygląda pijanstwo w ciszy i bez przebojów ?Hmm może wtedy się pije i odmawia pacierz

Pozdrawiam drinkowy Zdzisek
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

lus blus tak bezstresowe wychowanie. Mieszkasz między bydłem czy ludzmi. Kiedys tego nie było w Baninie. Nawyki z blokowisk.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

@anonim
Sądząc po tym, jak radzisz sobie z pisaniem po polsku, szkoły też kiedyś tu nie było...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Długo nad tym myślałaś? ludzie się tu powprowadzali 10 , 15 lat temu i był spokój . Daruj sobie te komentarze na innych wątkach jęczysz ,że dróg nie ma. A dzięki komu mamy takie drogi ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Widzę, że na wszystkich wątkach jesteś i czekasz, żeby się tylko do kogoś przyczepić. chyba jakaś stara panna z ciebie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ciocia Cesia miałem na myśli zniszczone dreny przez developerów czyli kiedyś tego nie było. Takie sprostowanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie ja Agata się w ogóle nie udzielam na forum banino,bo po co! przecież ja się wyprowadzam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok , to się już nie udzielam. Po co ktoś ma sobie przeze mnie nerwy psuć.
A gdzie maja isc jak w Baninie nie ma gdzie isc?
No teraz w koncu powstal pierwszy PUB w baninie (Blaszak na ksiezycowej) , chwala im za to niechaj wytrwaja!
Skoro nie mieli gdzie chodzic to chodzili w plener.
Nie zapominajmy jak sami bylimy mlodzi i robilismy podobne rzeczy, jeeli nie to szkoda mi waszej mlodosci :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak coś ci nie psuje to wypitalaj do miasta tam masz ciszej. Mieszkam tu od dzieciństwa i nie był żadnych problemu. Postawili szeregowce i ciągle jakieś problemy bo miastowi. Żenada już nie da się tego czytać co wypisujecie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sam wypitalaj w głąb kaszub,miastowi wypierają wieśniaków jak kiedyś waleczniejsze i liczniejsze ludy wypierały pogan czyli bosych antków.
Sprzedaj te banińskie włości i kup sobie za tą fortunę chałupę z jeziorem w jakis skarszewach czy innym zaścianku!
Będziem wam tu życie obrzydzać aż do całkowitego rozwiązani kwestii wieśniaków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Tylko jedno slowo ciśnie sie na usta.... typowy miejski buc
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

ty miastowy bucu! ludzie tu 20 lat temu z Gdańska przyjechali i wybudowali sobie domy i było spokojnie. Ale wpier.....li nam te szeregi co teraz jest SYF!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

A pod twoim domem bucu bedziemy sr*c psami i wyrzucać odpadki,jezeli mowisz o tych pieknych domach na ksiezycowej to naprawde imponujace rezydencje...albo te po drugiej stronie wiecznie nie konczące się inwestycje.
Parchy baninskie co petami w piecach palą,państwo szlachta co im komuna z reformy ziemię dała,wykleci powinni zrobic z wami porzadek i rozliczyc.
20 lat temu dom wybudował to musi byc komuch albo inny sbek co sie uwłaszczył na panstwowym a teraz panisko tylko niech nie schyla sie za nisko bo widac wystajace z d*py słomisko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Kurde mać ! To jest wątek o pijaństwie i nie pisać mi tu o deweloperach i innych d*perelach. Za chwilę święta czas radości uśmiechu,życzliwości,a wy się wyzywacie jak dzikusy.

P.s Święta to także czas pijaństwa więc się dobrze przygotujcie do nich i do niego %%% :) :) :)

Pozdrawiam świąteczny Zdzisek
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te miastowy a z którego miasta ty przyjechał? A do tego miasta z którego ty przyjechał to was przywiezli wagonem do transportu bydła. No i historia zatoczyła koło. Wrócił cham na Wieś.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Te z miasta a bo to tylko na Księżycowej są domy jednorodzinne. Banino było miejscowością domów jednorodzinnych a teraz jest kołchoz. Gdybyś się uczył to może dziś byś miał własna firmę i stać by Cię było na dom. Jaki komuch 20 lat temu, jaki Sbek. Naprawdę zastanów się co piszesz i nie obrażaj ludzi. 10 razy wole miejscowych niż takich jak Ty ze słomą w skarpecie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

no jaki komuch taki jak ty...wszystkie" ładne domki" to komuchy i złodzieje i wszyscy o tym wiedzą przefarbowaliście się teraz na bogoojczyżnianych biznesmenów-tfu
chyba że ojcowiznę roztrwoniłeś jak większość tych bogoli baninskich,którzy przeżerają ziemie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nadal nie ma odpowiedzi z jakigo miasta przyjechał taki gołąb.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety spora część nas z tych jednorodzinnych domów niestety nie załapała się na bycie kimkolwiek w czasach komuny bo grzecznie do szkoły chodziła
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

radze ważyć słowa. Za znieważenie można sprawę wytoczyć. Art. 216 kk . Zobaczymy jak się spotkamy na sali sadowej czy powtórzysz mi ,że jestem złodziejem i komuchem. Kredyt Ci tak banię uciska ? Szef podwyżki nie dał? Czy z żona nie teges?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A rodziny w partii nie miales? Mialbys zapewnw lepiej.... o tfu........ o Baninie pewnie bys nawet nie pomyslal. Z miasta czy ze wsie... buc pozostanie bucem panie Miastowy... dobrze ze jest czesc osob przybylych ktorzy zwyczajnie milo i serdecznie sie do mieszkancow odnosza. A tobie dam rade... jak nie pasuje tobie tutejsze zycie i asymilacja z ludnoscia to czerwony autobus juz czeka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakie pijaństwo niestety te czasy się skończyły

ty teges twoja wypowiedz ,składnia itd świadczą że do szkoły miałeś pod górke lub cały czas masz...
chcesz wytaczać sprawy z artykułu kodeksu karnego to tylko świadczy o twojej indolencji całkowitej.
Czekam na proces,dla reszty banińskich pastuchów mam propozycje z racji świąt,pogrzebcie po szafach może znajdziecie jakies kożuchy po dziadkach ,owińcie sie i wystawcie szopkę na pętli,będziecie robić za baranki...
aha ty teges wyjmij rączki z pod kołderki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niech sie dalej puby otwieraja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co z " miastowym" bucem dyskutować. Wlazło miastowe chamstwo do wsi przykleiło się jak gó......no do gumofilca i sądzi ,że ludzi obrazi. Ludzie tu w zgodzie żyją nie podoba Ci się to wypad.
Jesteś chamem zwykłym , agresywnym i sfrustrowanym. Barana zrób o ścianę tym pustym łbem. A złodzieja to sobie w rodzinie poszukaj! Poluzuj rajstopy bo Ci gumka pęknie z tej zawiści. Szkoda klawiatury na takich jak Ty. Biedny podły , mały człowieczku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proponuje terapie u psychiatry

Nastane to masz w głowie wiejski kmiotku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

u bacy ?

Pa to loggia trolli

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry