Widok

Piknik, sobota

Jako, że dyskusje organizacyjne rozstrzeliły sie po kilku wątkach, proponuję dalsze ustalenia robić w jednym miejscu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyżby jeszcze grał w Sopocie na gitarze??
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

Może ćwiczy na Sopot TOPtrendy ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
widze ze się dobrze bawiliście :)))))))

to super ;)) i ile Was się tam zebralo ? :)))))
bardzo dobrze :) a było nas z 12 osób i tym razem panowie stanowili przewagę :D jak to się stało :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

Kobiety przestraszyły się imprezy zaczynającej się od Soplicy?
Nie przestraszyły się,wręcz przeciwnie były i dobrze się bawiły,a te co nie były niech żałują, nawet tance były ;)
"Nigdy nie pozwól aby ktoś był dla Ciebie priorytetem,podczas gdy Ty jesteś dla niego tyko jedną z opcji." Mark Twain
Soplica z pigwy pyszna rzecz, chociaz lekko za słodka haha ! - powiedziała kobieta
Przewaga facetów? szkoda że nie wiedziałam porwałabym tak myślę 2-óch w prośbie o przewiezienie małej szafeczki przed grillem :D za symboliczne oczywiście "soplicowo" ;)

Miło że się super bawiliście :)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Były tańce, więcej odkryłem w sobie nie tylko lekkiego Maseraka, ale i gitarzystę :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
;/ za ppozno przeczytałam ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak żyje właśnie wróciłem :D Pawelski fakt masz talent do free styłów na gitarze :D i lepszy dryg do tańców nie wiem czy to przez podkłąd muzyczny...:D na monciaku zarobiłem 9pln w 10min grajać oczywiscie.... więc poszedłem jeszcze na kebaba (to tak w dużym skrócie) :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
>.... więc poszedłem jeszcze na kebaba

To był chyba kebab gigant skoro ogarnięcie jego zajęło Tobie tyle dni ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale przyznać trza, że ma chłop łeb do zarabiania pieniędzy.
9 zł w 10 min = 50+ zł /h
Ciekawe, ile dałby radę wyciągnąć, umiejąc grać i na trzeźwo? ;]
Dłużej na kebaba czekałem jak go jadłem :D pozniej znajomi+brat miasto nasze:D potem orłowo znowu sopot i chulaj duszo piekła nie ma :D ważne że kaca nie było :D i po urlopie :D
@Sadyl
Interes jak ta lala :D znajomy mówił żę w doby dzień(dużo turytów) 100-120 na godzine :D tylko gra lepiej ;p
To nas nudziasz nastraszyles juz myslelismy ze Cie tam jakies ufo porwalo :P swoja droga jak tak dobrze Ci idzie granie na gitarze nastepnym razem przed piknikiem robimy rundke po molo z kapeluszem i gotoweczka na piknikowy prowiant bedzie jak znalazl :)
"Nigdy nie pozwól aby ktoś był dla Ciebie priorytetem,podczas gdy Ty jesteś dla niego tyko jedną z opcji." Mark Twain
A może po prostu zrobimy piknik na molo ?
Nudziasz będzie grał zarobkowo a reszta będzie zarobkowo piec kiełbaski i sprzedawac turystom. Cały dochód na kolejny prowiant + oczywiście na konsumpcję własną. Perpetuum mobile :D

Aaa... bym zapomniał: Pawelski będzie zarobkowo śpiewał i tańczył :D
ja moge tez zatanczyc ;P za kielbaskowa hostesse tez moge robic ;)
Na trzeżwo na molo to będzie wyzwanie :D Ale jak pójdziesz ze mną to czemu nie :D Tylko musimy gdzieś tekst przećwiczyć ^.^
Przydałaby się jeszcze jakaś większa promocja naszego przedsięwzięcia rozrywkowo-biznesowego - ale myślę, że pewna 16-tka to ogarnie :]
@Sadyl
Perpetuum mobile :D:D:D
To trzeba opatentować :D
do góry