Widok
a ja myślałam że będziesz główną gwiazda na scenie podczas tej imprezki a tu taki zawód,już miałam od rana ustawiać się pod sceną jako ta najwierniejsza fanka i czekać na autograf,już nawet ćwiczyłam okrzyki na bisy i co? :P
"Nigdy nie pozwól aby ktoś był dla Ciebie priorytetem,podczas gdy Ty jesteś dla niego tyko jedną z opcji." Mark Twain
@kaja Ja też byłem nieśmiały jeszcze 3lata temu ale pewnego dnia wstałem i stwierdziłem, że jak tak dalej będę to zostanę syneczkiem mamusi i tatusia (z całym szacunkiem dal moich rodziców).
Dzięki temu mimo wieku nauczyłem się w zeszłym roku jazdy na rolkach w lato a w zimę na snouboard przed Kościerzyną są dwa wyciągi narciarskie. Nie interesowało mnie to że się ze mnie śmiali, Ja miałem frajdę i dystans do siebie bo sam z siebie się śmiałem.
Więc nie ma co być nieśmiałym tylko trzeba próbować bo na starość będzie co opowiadać że np. "z pochodniami gonili" :D i się nie przejmować ale nie być przy tym chaskim i ordynarnym bo to się nie przymnie
Zapraszamy
Dzięki temu mimo wieku nauczyłem się w zeszłym roku jazdy na rolkach w lato a w zimę na snouboard przed Kościerzyną są dwa wyciągi narciarskie. Nie interesowało mnie to że się ze mnie śmiali, Ja miałem frajdę i dystans do siebie bo sam z siebie się śmiałem.
Więc nie ma co być nieśmiałym tylko trzeba próbować bo na starość będzie co opowiadać że np. "z pochodniami gonili" :D i się nie przejmować ale nie być przy tym chaskim i ordynarnym bo to się nie przymnie
Zapraszamy
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
@Jolu :) Zobowiązania....straszne słowo.. :) Zawsze uważałam, że alibo 'cuś gra, alibo nie gra'... Skrót myślowy ;)))
Łeb zza stodoły wystawiłam tylko mi reszta kadłuba troszkę blokuje ;)))
Na 'wariactwo i śpewogrę zarobkową ku uciesze gawiedzi' się piszę :)))))) Może być nawet balet :)))) Jeżeli nas straż miejska nie usunie :))
Łeb zza stodoły wystawiłam tylko mi reszta kadłuba troszkę blokuje ;)))
Na 'wariactwo i śpewogrę zarobkową ku uciesze gawiedzi' się piszę :)))))) Może być nawet balet :)))) Jeżeli nas straż miejska nie usunie :))
Pytanie czy Cross będzie obecny "duchem" czy swoją osobą.
Zdecydowanie wolę to drugie ,bo zabiera wtedy swoją 2 połowę.
Kaja to super , rozumiem że się widzimy ?Zabiorę swoje puenty .
Popląsamy razem
Nudi odbierz poczte!!!!!!!!!!!!
Zdecydowanie wolę to drugie ,bo zabiera wtedy swoją 2 połowę.
Kaja to super , rozumiem że się widzimy ?Zabiorę swoje puenty .
Popląsamy razem
Nudi odbierz poczte!!!!!!!!!!!!
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,