Widok

Piłka nozna na hali o nawierzchni tarantowej. Termin: sobota (04.12.2010) 9:30!

Sport Temat dostępny też na forum:
Piłka nozna na hali o nawierzchni tarantowej. Termin: sobota (04.12.2010) 9:30!
Witam serdecznie,
chciałbym zebrać ekipę około 14 osób chętnych pograć w piłkę nożną na hali z nawierzchnią tartanową. Na chwilę obecną jest chętnych 6 osób wieku 20-30 lat. Nie gramy zawodowo, aczkolwiek minimum pojęcia o piłce mile widziane, abyśmy się nie pozabijali na boisku;)

Termin: Sobota (04.12.2010) godzina 9:30 rano! (info dla imprezowiczów i śpiochów;)

Miejsce: Gdańsk, ul. Stanisława Wąsowicza 30 (blisko SKM Gdańsk Oliwa i linii tramwajowych)

Warunki: Całoroczna HALA SPORTOWA pokrywająca boisko o sztucznej nawierzchni o wymiarach 20x40 m. (5 zawodników w polu + bramkarz). Hala jest ogrzewana i panuje w niej temperatura około 12° C. Szkoła na weekendy jest zamknięta, więc szatnia jest niedostępna, lecz na hali jest dużo ławek gdzie można zostawić rzeczy.

Koszt: 150,00 PLN / 1h. Jeżeli będzie nas 12 osób to koszt na osobę wyniesie 12,50 PLN

Proszę o zgłaszanie się osób, które rzeczywiście będą miały czas i możliwość przyjść w tym terminie. Istnieje możliwość zarezerwowania innego terminu, ale o tym opowiem po pierwszym meczu :)

Kontakt mailowy (delo86@gmail.com) lub na gg: 4681612. Jak się zbierze ekipa to wymienimy się numerami telefonu po meczu aby ułatwić kontaktowanie się.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda ze tak pozno zobaczylem ogloszenie.To moje gg 28314507 jak bedzie nastepna akcja to ja b.chetny.Mam troche pojecia o piłce :) chetnie pobiegam
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak będziesz jeszcze kogoś potrzebował to ja się pisze:). Troche grałem w piłkę więc jakieś pojęcie by się znalazło:)). Jak coś to mój num. gg 17927252. pozdro

w tym tygodniu również gramy. Napisze do Was w okolicy czwartku:)

ja tez bardzo chcetnie

ja tez bardzo chetnie - gg 12482425
Witam jak będzie jeszcze jakieś granie to daj znać na maila piotrekzydecki@interia.pl
Pozdrawiam
Są nadal miejsca? Jestem chętny

tolek42@wp.pl

Pozdrawiam
szkoda że wcześniej nie wchodziłem na tą stronę,
ale w razie kolejnych akcji jestyem chętny do pogrania ;]

mejl: sabra01@o2.pl
pozdrawiam

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry