Widok
Pilnie potrzebuję informacji !!!!!!!!!!!!!!
Witam
Proszę o informację dotyczącą 2 psów rasy Haski ( szary mniejszy oraz brązowy duży ) ,które w dniu dzisiejszym około godziny 14 zaatakowały na ul Na Dambnik moją żonę oraz dwa moje psy . Proszę o ewentualne podanie adresu gdzie można ich szukać ??? W/w zwierzaki pogryzły moje psy i ugryzły żonę . Sprawa bardzo pilna !!!!
PS Psy z ulicy na Dambnik dom drewniany już sprawdziłem
Proszę o informację dotyczącą 2 psów rasy Haski ( szary mniejszy oraz brązowy duży ) ,które w dniu dzisiejszym około godziny 14 zaatakowały na ul Na Dambnik moją żonę oraz dwa moje psy . Proszę o ewentualne podanie adresu gdzie można ich szukać ??? W/w zwierzaki pogryzły moje psy i ugryzły żonę . Sprawa bardzo pilna !!!!
PS Psy z ulicy na Dambnik dom drewniany już sprawdziłem
Policja ma uprawnienia do tego żeby zmusić właściciela do przebadania psów. Sprawa może stać się bardzo poważna w momencie gdy psy nie maja szczepień i wówczas ofiarę pogryzienia czeka seria bolesnych zastrzyków które nie sa obojętne dla zdrowia. Czas płynie na niekorzyść ofiary jeśli któryś był chory. Radze się pospieszyć.
To jak wiesz ze psy mają badania, skoro będziesz z nim rozmawiał dopiero w Niedziele. Ja bym zgłosił mimo wszystko na policje, wrypią mandat, przynajmniej będzie pilnował aby znowu nie wyszły poza posesje, a tak będzie miał to w d..., bo mu sie upiecze. wczoraj twoja zona i psy, jutro może być jakieś dziecko.