Widok
Pilnie sprzedam mase ciuszkow za 3 zł sztuka duzo zdjec !!!
Po generalnych porzadkach w szafach moich dzieci wyprzedaje wszystkie ciuszki ktore mielismy !! Aby zachecic wszystkich do zakupu każda sztuka kosztuje 3 zł nie wazne jaki ciuszek wszystko po 3 zł jest !! Zachecam do kupna ciuszki w BDB stanie bez uszkodzen itp. ! Jak ktos bedzie zainteresowanu prosze pisac tutaj badz na meil: apsiutt@wp.pl
Jestem z Gdańska i można odebrać je osobiście lub jak ktoś chce mogę je wysłać
Ponizej wszystkie ciuszki :
Tutaj jeszcze troche rzeczy i akcesoriów dzieciecych :
Kombinezon rozm 62 cieplutki za 18 zł
3 rózne zestawy nowych Nowych zabezpieczeń !! Nie otwierane w orginalnym
opakowaniu Zestaw kosztuje 20 zł
1 Zestaw składa sie z : 2 opakowania na rogi stołu czyli razem jest 8
szty. , jedno opakowanie aby dziecko nie otwierało szafki , jedno
opakowanie aby dziecko nie otwierało szafrki troche inne niz poprzednie
2 Zestaw składa sie z : 1 opakowania na rogi stołu czyli razem jest 4
szty , jedno opakowanie aby dziecko nie otwierało szafrki , 1
opakowanie do zabezpieczania gniazdek , 1 opakowanie zabezpieczenia
lodówki
3 Zestaw składa sie z : 2 opakowania na rogi stołu czyli razem jest 8
szty. , jedno opakowanie aby dziecko nie otwierało szafki , 1 opakowanie
2 zabezpieczeń przed zatrzasnienciem sie drzwi !
Fotelik Rowerowy różowe cena to 35 zł idealne na wiosne , lato
Leżaczek z regulacja oparcia i uszkami do przenoszenia ! 35 zł
Śpiwór do wózka w stanie idealnym bo użyty tylko pare razy bez śladów
użytkowania bardzo ładny 40 zł
Kombinezon rozm 62 cieplutki za 18 zł
3 rózne zestawy nowych Nowych zabezpieczeń !! Nie otwierane w orginalnym
opakowaniu Zestaw kosztuje 20 zł
1 Zestaw składa sie z : 2 opakowania na rogi stołu czyli razem jest 8
szty. , jedno opakowanie aby dziecko nie otwierało szafki , jedno
opakowanie aby dziecko nie otwierało szafrki troche inne niz poprzednie
2 Zestaw składa sie z : 1 opakowania na rogi stołu czyli razem jest 4
szty , jedno opakowanie aby dziecko nie otwierało szafrki , 1
opakowanie do zabezpieczania gniazdek , 1 opakowanie zabezpieczenia
lodówki
3 Zestaw składa sie z : 2 opakowania na rogi stołu czyli razem jest 8
szty. , jedno opakowanie aby dziecko nie otwierało szafki , 1 opakowanie
2 zabezpieczeń przed zatrzasnienciem sie drzwi !
Fotelik Rowerowy różowe cena to 35 zł idealne na wiosne , lato
Leżaczek z regulacja oparcia i uszkami do przenoszenia ! 35 zł
Śpiwór do wózka w stanie idealnym bo użyty tylko pare razy bez śladów
użytkowania bardzo ładny 40 zł
Oj wiesz co szczerze mowiac to nie mam pojecia na nim nic nie pisz do ilu jest kilo wiec nie chce skłamac podajac jakas tam wage no niestety nie mam pojecia :(( Ale jak chcesz zeby cie zachecic bo mi i tak ten fotelik tylko juz miejsce zajmuje to sprzedam ci go za 25 zł :)) Mam nadzieje ze to cie zacheci a co do tej wagi mysle ze by spokojnie starczył ale głowe se nie dam uciac :)
Dobrze wiec tak podaje numery zdjec od góry na których sa ciuszki w rozm. 56 :
5 zdj. kaftanik na dole po prawej
6 zdj. pajacyk różowy
13zdj. pajacyk
14 zdj. śpioszki i kaftanik
15 zdj. 2 kaftaniki u góry
16 zdj. różowy kaftanik
18 zdj. biały kaftanik
30 zdj. fioletowe śpioszki
37 zdj. środkowe śpioszki
38 zdj. wszystkie 3 pary śpioszków
39 zdj. wszystkie rzeczy na zdjeciu
40 zdj. śpioszki w misie
No i to by było na tyle jesli chodzi o śpioszki, kaftaniki i pajace :)))
5 zdj. kaftanik na dole po prawej
6 zdj. pajacyk różowy
13zdj. pajacyk
14 zdj. śpioszki i kaftanik
15 zdj. 2 kaftaniki u góry
16 zdj. różowy kaftanik
18 zdj. biały kaftanik
30 zdj. fioletowe śpioszki
37 zdj. środkowe śpioszki
38 zdj. wszystkie 3 pary śpioszków
39 zdj. wszystkie rzeczy na zdjeciu
40 zdj. śpioszki w misie
No i to by było na tyle jesli chodzi o śpioszki, kaftaniki i pajace :)))
Oliwiaa, to ja bym wzięła wszystko co wymieniłaś do zdjęcia 37 włącznie oraz ze zdjęcia 38 zielone śpiochy. Jestem z Gdyni, więc w grę wchodziłaby albo paczka, albo ewentualnie w ten czwartek planuję podjecheć do mama i ja po wózek więc mogłabym osobiście odebrać, jeśli udałoby się nam jakoś zgrać godziny. Gdzie dokładnie mieszkasz i czy możesz podsumować mój rachunek??
Napisz jeszcze proszę, jakie rozmiary mają rampersy ze zdjęć 43, 62, 82, 83.
Napisz jeszcze proszę, jakie rozmiary mają rampersy ze zdjęć 43, 62, 82, 83.
Wiec tak :) Podliczajac wszystko wyszło 33 zł bo ten kaftanik co był z rozowymi spioszkami dam gratis ot tak :)
I teraz tak zapomniałam jeszcze bo na 3 zdjeciu ten pajacyk tez jest rozm 56 i on ma w rekawkach chowane te niedrapki swietna sprawa :)
No i jeszcze wygrzebałam w szafie do tych zielonych spioszkow do kompletu kaftanik zielony z numeru 38 :) nie mam niestety na zdjeciu
I teraz tak jesli chodzi o rampersy to ze zdjecia 43 to tak w biedronki to rozm 86 , żółte to 80 , nastepne co były żółte to tez 80 , w paseczki zielone to 74 i nie moge jeszcze jednych znalesc bo nie załadowuja mi sie wszystkie zdjecia wiec jak bys mogła to opisz je jakos jaki kolor itp to wtedy szybciej je znajde :)
A co do odbioru to mam dwie propozycje u mnie mieszkam na Zaborni , albo tez moj maz pracuje we wszeczu głownym to by ci było blizej z mama i ja i jest tam od 15 w czwartek az do wieczora wiec moze tez tam byc :) Napisz jak wolisz
I teraz tak zapomniałam jeszcze bo na 3 zdjeciu ten pajacyk tez jest rozm 56 i on ma w rekawkach chowane te niedrapki swietna sprawa :)
No i jeszcze wygrzebałam w szafie do tych zielonych spioszkow do kompletu kaftanik zielony z numeru 38 :) nie mam niestety na zdjeciu
I teraz tak jesli chodzi o rampersy to ze zdjecia 43 to tak w biedronki to rozm 86 , żółte to 80 , nastepne co były żółte to tez 80 , w paseczki zielone to 74 i nie moge jeszcze jednych znalesc bo nie załadowuja mi sie wszystkie zdjecia wiec jak bys mogła to opisz je jakos jaki kolor itp to wtedy szybciej je znajde :)
A co do odbioru to mam dwie propozycje u mnie mieszkam na Zaborni , albo tez moj maz pracuje we wszeczu głownym to by ci było blizej z mama i ja i jest tam od 15 w czwartek az do wieczora wiec moze tez tam byc :) Napisz jak wolisz
oliwiaa, więc ja na pewno wezmę to wszystko co podliczyłaś i możesz dorzucić to co napisałaś i te rampersy w większych rozmiarach.
Jeśli chodzi o odbiór natomiast, to czy dałabys radę wysłać paczkę ?? Bo niestety siadł mi dziś totalnie akumulator i do jutra nie dam rady nic z tym zrobić, więc wizytę w mama i ja muszę przełożyć na czas kiedy będę mieć sprawny samochód. Mam nadzieję, że uda mi się usprawnić autko do piątku, ale pewności nie mam, więc wolę się nie umawiać. Jeśli opcja z paczką to jakiś problem, to być może uda mi się męża wysłać do Wrzeszcza kolejką, ale będę mogła z nim to ustalić dopiero dziś bardzo póżnym wieczorem, koło 23.00.
Jeśli chodzi o odbiór natomiast, to czy dałabys radę wysłać paczkę ?? Bo niestety siadł mi dziś totalnie akumulator i do jutra nie dam rady nic z tym zrobić, więc wizytę w mama i ja muszę przełożyć na czas kiedy będę mieć sprawny samochód. Mam nadzieję, że uda mi się usprawnić autko do piątku, ale pewności nie mam, więc wolę się nie umawiać. Jeśli opcja z paczką to jakiś problem, to być może uda mi się męża wysłać do Wrzeszcza kolejką, ale będę mogła z nim to ustalić dopiero dziś bardzo póżnym wieczorem, koło 23.00.