Widok

Pilsner Urquell Jazz Stars - James Carter

Pilsner Urquell Jazz Stars - James Carter Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Pilsner Urquell Jazz Stars - James Carter, 13 maja 2007 godz. 19.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie wróciłem z koncertu..

tak na gorąco mogę powiedzieć tylko :REWELACJA!! Dawno nie byłem na tak dobrym, co ja mówię, ŚWIETNYM koncercie. Trio zagrało na luzie, z pełnym zaangażowaniem (grali grubo ponad dwie godziny!) Potężna dawka świetnego jazzu! Wielkie dzięki dla organizatorów (choć ledwo wysiedziałem na twardych ławkach - za to jeden minusik) Brawo Pokład! Czekam na kolejne takie uczty!

Carter na Pokładzie

W życiu nie byłam na takim koncercie. Carter na wyciągnięcie ręki. Boże, ale facet gra!!! Ale klasa.

geniusz!

Gość jest genialny!
Rewelacyjny koncert, dawno nie słyszałam tak świetnego jazzu, do tego w niemal kameralnej atmosferze, straszna szkoda, że to ostatni z serii, mam nadzieję że festiwal pilsner'a na Pokładzie się powtórzy, bo takich gwiazd, jak oni zapraszają na prawdę warto posłuchać żywo!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk (7 odpowiedzi)

Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na...

32. Lato Teatralne Sopot (3 odpowiedzi)

32. Lato Teatralne Sopot to wyjątkowy festiwal teatralno-muzyczny organizowany w malowniczo...

SKOLIM, król Latino (3 odpowiedzi)

Kolejne niezapomniane wydarzenie w Beach Club Plaża Stogi! Już tej nocy na scenie pojawi się...

do góry