Widok

Pilsner Urquell Jazz Stars - James Carter

Pilsner Urquell Jazz Stars - James Carter Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Pilsner Urquell Jazz Stars - James Carter, 13 maja 2007 godz. 19.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie wróciłem z koncertu..

tak na gorąco mogę powiedzieć tylko :REWELACJA!! Dawno nie byłem na tak dobrym, co ja mówię, ŚWIETNYM koncercie. Trio zagrało na luzie, z pełnym zaangażowaniem (grali grubo ponad dwie godziny!) Potężna dawka świetnego jazzu! Wielkie dzięki dla organizatorów (choć ledwo wysiedziałem na twardych ławkach - za to jeden minusik) Brawo Pokład! Czekam na kolejne takie uczty!

Carter na Pokładzie

W życiu nie byłam na takim koncercie. Carter na wyciągnięcie ręki. Boże, ale facet gra!!! Ale klasa.

geniusz!

Gość jest genialny!
Rewelacyjny koncert, dawno nie słyszałam tak świetnego jazzu, do tego w niemal kameralnej atmosferze, straszna szkoda, że to ostatni z serii, mam nadzieję że festiwal pilsner'a na Pokładzie się powtórzy, bo takich gwiazd, jak oni zapraszają na prawdę warto posłuchać żywo!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Maraton Sierpniowy im. Lecha Wałęsy - Wrotkarska zabawa dla każdego! (13 odpowiedzi)

27 sierpnia odbędzie się XII edycja wrotkarskiego Maratonu Sierpniowego im. Lecha Wałęsy....

Piotr Rubik "Świat się nie kończy..." (7 odpowiedzi)

Piotr Rubik wyrusza w kolejną trasę koncertową! "Świat się nie kończy" to wyjątkowe, pełne...

Dżem (13 odpowiedzi)

Legendarny zespół muzyczny wykonujący muzykę rockowo-bluesową z elementami folka, reggae i hard...

do góry