Widok

Piosenki Kabaretu Starszych Panów

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Magda Umer, Zbigniew Zamachowski i Piotr Machalica z koncertem "Piosenki Kabaretu Starszych Panów"! To znakomite, rozpoznawalne w całym kraju trio - Magda Umer, Zbigniew Zamachowski i Piotr Machalica - zachwyci widzów swoimi pełnymi humoru kreacjami aktorskimi oraz charakterystycznymi umiejętnościami wokalnymi. Towarzyszyć im będzie zespół muzyczny w składzie: Wojciech Borkowski - fortepian, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze nie beszczesc

juz artystow i nie wodz na pokuszenie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

juz...

jędrusik. Udział biorą aktorzy - zanim napiszesz jakąkolwiek opinię na takim forum uruchom w swojej mózgownicy resztki niezakłóconej nadmiarem alkoholu pamięci i przypomnij sobie różnicę pomiędzy aktorem a artystą, bądź zajrzyj do jakiekolwiek branżowej publikacji drukowanej lub też internetowej. No chyba potrafisz jeszcze czytać? Ponadto pisz w języku polskim, bo Twój jak i pozostałych komentatorów styl "uprawiania" pisma na klawiaturze nie przypomina nawet kaszubskiego. :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

oryginal jst jeden

szkoda ze woza sie na nim
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

z czym do ludzi

to juz lepiej zrobic impreze i puszczac oryginal
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

z czym do ...

Gratuluję znawstwa w tym zakresie rozrywki. Sam jesteś oryginał ... :-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kto z zaiksu

pozwala na taki kicz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ciut za drogo

Dla starszych pań i panów to trochę za drogo. Dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

35,00 zł to nie jest aż tak drogo za taki koncert, ja jestem studentka wiec też mi się nie przelewa a tyle można wysupłać.

racja

zgadzam sie ze 35 zeta może być!

nikt nie przyjdzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja chętnie.

Kabaret był tworzony ku uciesze i pożytkowi ogółu . Nic w tym niepoprawnego gdy pełne mądrości i uroku słowa powracają na scenę.
Chwalebne gdy twórcom stawia się pomniki , ale brązowienie ich dzieł niczemu nie służy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

odrobina poezji

To nie kicz, tylko odrobina poezji. Tego nigdy za wiele, przynajmniej w moim życiu, a wykonanie wcale nie najgorsze. Uważam wręcz, że niektóre piosenki Magdy Umer są piękniejsze, bardziej liryczne w porównaniu z oryginałami... przynajmniej dla mnie. Jak się dowiedziałam na koncercie, to co widzieliśmy w Gdańsku, to część spektaklu granego od 1989 roku. To tylko Gdańsk, nasza mała, kochana prowincja, zobaczył część spektaklu dopiero w 2011. Ale i tak dobrze! Nie trzeba było jechać do Warszawki!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

warto było

było super ;) Piotr Machalica i Zbigniew Zamachowski rewelacyjni!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo pozytywne wrażenie

Koncert oceniam bardzo pozytywnie, niestety był jak dla mnie ciut za krótki i może ciut zbyt spokojny brakowało kilku bardziej "dynamicznych" piosenek Kabaretu Starszych Panów (np. Tanie dranie) niemniej na 100% wart był odwiedzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fosgenowi się podobało!!

Fosgen poszedłby jeszcze raz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy zauważyliście,

że M. Umer "robi się na Osiecką"? Wg mnie zbyt nachalnie. Nie mam nic przeciw p. Magdzie jako odtwórczyni, prowadzącej itp. Agnieszka Osiecka miała też inne przyjaciółki, ale żadna z nich nie próbuje powielac Jej stylu...
do góry