Widok
Piotr Lisiecki
Piotr Lisiecki, zdobywca trzeciego miejsca w ostatniej edycji show "Mam talent!", zakończył pracę nad swoim debiutanckim albumem.
Główną siłą albumu "Rules Changed Up" jest gitara akustyczna i charakterystyczny wokal Piotrka, ale nie zabrakło też klawiszy, kontrabasu czy trąbki. Na płycie gościnnie zagrali Bartek Królik, Marek Piotrowski, Łukasz Golec i Robert Amirian. Oprócz autorskich ...
więcej
więcej
Piotr - niesamowita barwa, ogromna siła!!! mistrz emocji!!!
płyta - dlaczego taka???:( utwory nijakie, bez emocji, bez energii... bez dreszczy......... ogromny potencjał, ale nieodpowiednia ręka ciągnie go w showbiznes ... nadal trzymam kciuki... żal byłoby go więcej nie usłyszeć. liczę na nowe wersje i nowe brzmienia..
płyta - dlaczego taka???:( utwory nijakie, bez emocji, bez energii... bez dreszczy......... ogromny potencjał, ale nieodpowiednia ręka ciągnie go w showbiznes ... nadal trzymam kciuki... żal byłoby go więcej nie usłyszeć. liczę na nowe wersje i nowe brzmienia..
Popieram!!!
Plyte kupilam ze wzgledu na utwory, ktore spiewal w progamie. Utwory przy ktorych ciarki dlugo nie schodzily mi z plecow - pelne emocji, energii, pieknej barwy... A na plycie - jakies takie jazzowe aranzacje (nie zebym nie lubila jazzu), ktore w zaden sposob nie pokazuja mozliwosci wokalnych Piotra:(
Plyte kupilam ze wzgledu na utwory, ktore spiewal w progamie. Utwory przy ktorych ciarki dlugo nie schodzily mi z plecow - pelne emocji, energii, pieknej barwy... A na plycie - jakies takie jazzowe aranzacje (nie zebym nie lubila jazzu), ktore w zaden sposob nie pokazuja mozliwosci wokalnych Piotra:(
mam to samo
No w końcu tu czytam to co sam myślę. Dokładnie to samo chciałem powiedzieć. Piotr na wszystkich dostępnych do tej pory narganiach (youtube) oraz w wykonania w mam talent - rozwalał mnie głosem. A na płycie jedynie Ikar się jeszcze broni - reszta śpiewana szeptem i na siłe pościelowa - nie tędy droga !!!!!!
żaden gówniarz, to nie on się ceni tylko jego menagerka i klub ... nie wiesz to się nie wypowiadaj, widać że nigdy nie miałeś choć najmniejszego udziały w branży muzycznej.. On dostaję propozycje zagrania np w "parlamencie" za ileś tam złoty, i szczerze mówiąc on nie ma dużo do mówienia, bo to jego Pani menager głównie decyduje i wybiera miejsca w których ma grać..
Przesada
Przestańcie z tym Gienkiem! On jest alkocholikiem i tyle! Co z tego że ma cudny głos jak i tak najważniejsza dla niego jest flaszka? A gdyby nawet gienek brał pieniądze za koncert to i tak by wam nie pasowało. Wracając do piotra. On się dopiero rozwija muzycznie. Będzie jeszcze ewoulował. 35zł to nie jest duża kwota i ten kto uważa bajm za super gwiazdy. to współczuje. Jeżeli sądzi że polski rynek muzyczny stać tylko na beate kozidrak i kore. Byłam na koncercie Lady Gagi i zapłaciłam za koncert 300zł i nie żałuje! To jest wokalista wszechczasów, a nie bajm...
Tego się nie da czytać!
Co za gupole się wpisują, co za ŚWIAT!!!
Piotr jest cudowny, po nim nie interesują mnie już inni zwycięzcy Mam Talent i X Factora, choć przyznam, że Gienek Loska to jest gość, głos i emocje!
W pierwszym dniu kupiłam płytę Piotra i też nieco byłam zawiedziona, ale im dłużej ją słucham, tym jest cudowniejsza! I tak Piotr jest PIERWSZY!
Koncertuje, tylko dlaczego nie w Krakowie, śledze i czekam na JEGO przyjazd do mojego miasta.
Bardzo młoda "duchem matka i babcia"
Piotr jest cudowny, po nim nie interesują mnie już inni zwycięzcy Mam Talent i X Factora, choć przyznam, że Gienek Loska to jest gość, głos i emocje!
W pierwszym dniu kupiłam płytę Piotra i też nieco byłam zawiedziona, ale im dłużej ją słucham, tym jest cudowniejsza! I tak Piotr jest PIERWSZY!
Koncertuje, tylko dlaczego nie w Krakowie, śledze i czekam na JEGO przyjazd do mojego miasta.
Bardzo młoda "duchem matka i babcia"