Widok

Pirat na Głównym Mieście

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Czy miasto ma pomysł na rozwiązanie problemu z piratem? Ostatni byłem świadkiem nieciekawego zdarzenia na ulicy Mariackiej. Siedziałem w kawiarni i obserwowałem ulicę. Nagle na wprost okna na idącą młodą parę naskoczył pirat, zaczął pchać strzelbą dziewczynę, więc w jej obronie stanął idący obok niej chłopak, który odepchnął pirata. Wtedy pirat dostał jakiegoś szału, chwycił strzelbę i próbował kolbą jak kijem bejsbolowym okładać chłopaka. Chłopak był dużo wyższy od pirata więc się wybronił. Turyści stali na Mariackiej jak wryci, a pirat wrzeszczał i przeklinał.

Ludzie jak było mi wstyd, że takie rzeczy w Gdańsku odchodzą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety to nie pierwsza taka sytuacja. Było kilka artykułów na ten temat na trojmiasto.pl, jak widać nic się nie zmieniło...

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Samozwanczy-pirat-uslyszal-zarzut-zniewazenia-i-naruszenia-nietykalnosci-n76337.html
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale chyba to juz jest "nowy" pirat?
Tamten agresywny juz "nie dziala"w branzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bo umarł... Ale ten pierwszy nie był agresywny, taki jest ten samozwańczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Bozena - jest pirat zatrudniony przez urząd miasta i ten jest OK, ale jest też samozwańczy i to on psuje opinię.
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Acha! A ja pomyslalam,ze ten "legalny" jest taki agresywny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tu znajdziecie "nowego" pirata (z mianowania ;)):

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Nowy-pirat-juz-na-ulicach-Gdanska-n57800.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Śródmieście

Kamienna Grobla (6 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

La Esquina (7 odpowiedzi)

Inwestycja La Esquina powstanie w ścisłym centrum Gdyni, nieopodal Dworca Głównego oraz w pobliżu...

do góry