Widok

Pitbull. Ostatni pies

Pitbull. Ostatni pies Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Pitbull. Ostatni pies.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za kretyni oceniają film ktory wchodzi do kin za tydzień.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hejterzy

To hejterzy, idioci od Vegi którzy myślą, że to on rozpoczął marke "Pitbull" i nie mogą ścierpieć zmiany reżysera na Pasikowskiego, który jest prawdziwym twórcą.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

BoXXX

O tym samym pomyślałem. I tak w sumie nie zwracam uwagi na ogół ocen innych zwłaszcza na Trójmieście . Administratorzy powinni to zmienić, aby przed premierą nikt nie mógł głosować. Mam nadzieje, że dostarczy i że pokaże, że można coś więcej dać widzowi w tej sferze !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dno...

Kobiety Mafii lepsze.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 41

Super

Moim zdaniem film, rewelacja!! Nawet Dodzia dała rade!! Polecam
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aktorzy - klasa

Flm oceniam na 7/8. Solidne polskie kino. Scenariusz OK. Aktorzy wymiataja w tym filmie. Dorocinski jest swietny. Pazura, Doda Mohr, Stroiński, Woronowicz, Kiersznowski, Kuna - w zasadzie nie ma sie do kogo przyczepic!! Dobre kino!!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kloc

Dorocinski i Woronowicz klasa, reszta taka sobie. Spodziewalam się lepszego filmu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

słaby Pasikowski...

Jestem rozczarowana filmem a tyle było"rewelacyjnych " zapowiedzi... film słaby, monotonny , bezbarwny, polecam "Kobiety mafii" uwierzcie mi tam się naprawdę coś dzieje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ok

Dobry film. Doda dała radę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetny Film

Co za ulga po Kobietach Mafii. To się świetnie ogląda, aktorzy grają, że ufff (za wyjatkiem Dody niestety...). Pazura został wybity ze swoich ogranych schematów i jest dobrze, Dorociński pierwsza klasa. No i intryga trzyma się kupy na motywach z rzeczywistości naszego kraju.
Polecam z czystym sumieniem. Bardzo dobra robota filmowa!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Haha co się dzieje ??? Papalka Marcin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pasikowski dał radę
Brak mi tylko gebelsa
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry!!

Nie nudziłam się, nie było głupich i płytkich żartów, tak jak w poprzednich częściach. Doda dobrze zagrała, wcale nie zepsuła filmu.
Moim zdaniem najlepsza część.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nudy

Byłem wczoraj na tym,nudy,zero akci szkoda czasu,kobiety mafii o niebo lepsze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

Fajny dobry stary Pitbul.

Dobre kino.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film

Świetny, 'oryginalny' pitbull, o pracy policji i układach mafijnych, dobrze skrojony trzymający w napięciu, ma nawiązanie do 1 części (szkoda że Gebels w katowicach..) a ty jesteś rozczarowana bo nie było głupiego humoru którym vega osłabił tę serię, i nie można się ze sterydziarzy pośmiać, było się wybrać na komedię typu botox.. no ale cóż, podsumowując polecam film, warto się wybrać na mocne polskie kino ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam.

Bardzo dobry film. Zwiastun nie oddaje klimatu i zawiłości intrygi. Zaskakuje, trzyma w napięciu, wciąga. Dobra gra aktorska, Doda absolutnie daje radę. Pasikowski w formie, warto iść do kina.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie polecam, film nie przerysowany jak ostatni pitbull vegi kobiety mafii, do dwóch rzeczy bym się przyczepił.Naprawdę zaje...ty film.Despero bez niego pitbull nie istnieje.Metyl i nielat fajnie że wrócili .Doda szacun nie lubię jej, bylem pewny że sper..li film ale dziewczyna dała radę.Piszę po drinku sory za blędy i pozdrawiam fanów pitbulla
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Ojczyzna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ojczyzna . Przeczytaj o filmie.

Zaproszenie (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Zaproszenie . Przeczytaj o filmie.

Dzień objawienia (18 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dzień objawienia . Przeczytaj o filmie.

do góry