Widok
Aktorzy - klasa
Flm oceniam na 7/8. Solidne polskie kino. Scenariusz OK. Aktorzy wymiataja w tym filmie. Dorocinski jest swietny. Pazura, Doda Mohr, Stroiński, Woronowicz, Kiersznowski, Kuna - w zasadzie nie ma sie do kogo przyczepic!! Dobre kino!!
Film
Świetny, 'oryginalny' pitbull, o pracy policji i układach mafijnych, dobrze skrojony trzymający w napięciu, ma nawiązanie do 1 części (szkoda że Gebels w katowicach..) a ty jesteś rozczarowana bo nie było głupiego humoru którym vega osłabił tę serię, i nie można się ze sterydziarzy pośmiać, było się wybrać na komedię typu botox.. no ale cóż, podsumowując polecam film, warto się wybrać na mocne polskie kino ;)
Świetny Film
Co za ulga po Kobietach Mafii. To się świetnie ogląda, aktorzy grają, że ufff (za wyjatkiem Dody niestety...). Pazura został wybity ze swoich ogranych schematów i jest dobrze, Dorociński pierwsza klasa. No i intryga trzyma się kupy na motywach z rzeczywistości naszego kraju.
Polecam z czystym sumieniem. Bardzo dobra robota filmowa!
Polecam z czystym sumieniem. Bardzo dobra robota filmowa!
Zdecydowanie polecam, film nie przerysowany jak ostatni pitbull vegi kobiety mafii, do dwóch rzeczy bym się przyczepił.Naprawdę zaje...ty film.Despero bez niego pitbull nie istnieje.Metyl i nielat fajnie że wrócili .Doda szacun nie lubię jej, bylem pewny że sper..li film ale dziewczyna dała radę.Piszę po drinku sory za blędy i pozdrawiam fanów pitbulla
Słabizna
Da się toto obejrzeć, ale fabuła jest tak naciągana, że aż oczy bolą od patrzenia. Doda sztuczniutka, reszta aktorów całkiem nieźle ...tylko na koniec miałem wrażenie że Pasikowski potraktował mnie jak idiotę. Po pierwszej części Vegi, to dzieło ogląda się jak bajeczkę na dobranoc. Nie polecam, strata czasu.
Jestem bardzo mile zaskoczony - dobry film.
Nie rozumiem kiepskich opinii dotyczących tego filmu - nie przepadam specjalnie za tym gatunkiem ale uwazam że w porównaniu z innymi współczesnymi polskimi produkcjami to naprawde wysoki poziom. NIe mogę sie przyczepić ani do gry aktorskiej (nawet Dody) ani scenariusza. Myśle że filmowi dobrze zrobiło ze pan Vega nie przyłożył do niego reki.
Polecam .
Polecam .