Widok

Pity s max - opinia

Po dzisiejszej wizycie u P Arka szczerze odradzam, szkoda czasu. S max który miał byś w bardzo dobrym stanie może i jest bezwypadkowy, ale po wielu elementach takich jak mech przy uszczelkach, rdza odchodząca płatami ze szczęk hamulcowych, układu wydechowego, pod maską jeszcze gorzej, wilgoć w bagażniku widać że stał bardzo długo na placu u Turka. Brak historii serwisowej, pusta książka serwisowa. A P Arek tak zapracowany ze nawet nie miał czasu pokazać zdjęć samochodu przed przywiezieniem do Polski. Zero profesjonalizmu.
Moja ocena
Auto-Arek kategoria: Giełdy i komisy
obsługa: -

oferta: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie pita jest pan hamskim kłamliwym typem który nigdy nie był naszym klientem i nigdy nie będzie i proszę się nie dziwić że nie chciałem tracić na pana czasu takich nie szczerych kłamliwych ludzi wyczuwam z daleka ta bzdurna opinia napisana przez pana jest dobitnym przykładem dobrze wiemy oboje czemu, opinie napisał pan szkodliwie ze złości bzdury totalne ale od początku nie chciał pan kupić tylko głowę zawrócić dowodem jest to że na koniec obejrzenia auta nie potrafil pan żadnych wad wymienić co więcej pan szanowny pita stwierdził że pomyśli i obejrzy jeszcze inne auto po drodze to wszystko pokazuje kim pan jest panie pita jest pan hamskim kłamcą z doświadczenia wiem że takie osoby nigdy nie kupują samochodu jeszcze używanego, transport miejski to również dla pana zbyt wiele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry