Widok
Piwnica_dla wymagających!
Od blisko roku korzystam z usług w Piwnicy i cieszę się że tu trafiłam. Krzysztof nie tylko dobrał ale i dziś dba o świetny kolor i dopracowanie mojej fryzury. Wymagające, krótkie, gęste i trudne do układania włosy poskromił bardzo umiejętnie i nowocześnie..Doceniam także, że stopniowo (bez dekoloryzacji) udało się stonować i ocieplić kolor włosów a stosowane kosmetyki widocznie poprawiły ich kondycję. Układają się bez zarzutu i bez prostownicy - co przetestowałam w wietrznej i deszczowej Szkocji:)Może nawet uda się je zapuścić:)
Usługa wykonywana jest rzetelnie i uczciwie, z dbałością o detale takie jak wykończenie fryzury i dobra kawa/herbata/woda:) A sam Krzysztof-dba o swoich klientów i świetnie łapie z nimi kontakt. Polecam!!! a Krzysztofowi życzę powodzenia!
Usługa wykonywana jest rzetelnie i uczciwie, z dbałością o detale takie jak wykończenie fryzury i dobra kawa/herbata/woda:) A sam Krzysztof-dba o swoich klientów i świetnie łapie z nimi kontakt. Polecam!!! a Krzysztofowi życzę powodzenia!
Moja ocena
Piwnica fryzur
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6