Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Spoko wątek zamknięty Pizza dobra, ilość składników idealna nie za mało n w zq dużo super.
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 marca 2017

Nie powinna być to pizzeria wątek zamknięty Zamówiłam dużą pizze z kurczakiem, niestety nie spełniła ona moich oczekiwań....
~Maju
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 grudnia 2016

Bardzo słaba pizza wątek zamknięty To był pierwszy i ostatni raz. Duża pizza z łososiem po otwarciu pudełka...
~Aga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 lipca 2016

Super! wątek zamknięty Pizza bardzo smaczna, czas oczekiwania krótki. Polecam :)
~Karola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 maja 2016

super! wątek zamknięty Wlasciciel serdeczny i sie stara. Do tego pizza bardzo smaczna, przystepne...
~mona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 marca 2016

Fatalna pizza-najgorsza jaką jadłem wątek zamknięty Pizza totalnie mnie zawiodła. Ciasto jak podeszwa buta. Śladowa liczba...
~Artur
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 lutego 2016

Stanę w obronie wątek zamknięty Z nudy chciałem zobaczyć jak radzi sobie moja ulubiona pizzeria gdy...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 marca 2016

Suuuuper pizza i suuuuuper miejsce :) wątek zamknięty Kolega polecił to miejsce,więc postanowiłem sprawdzić.Zaprosiłem swoją...
~Radek200021
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lutego 2016

bardzo dobra pizza wątek zamknięty Dzis pierwszy raz odwiedzilam tę pizzerię. Nie zawiodłam się! Czas...
~ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Wyróżniająca się pizza, z tych na dostawe! wątek zamknięty Odwiedziłem Olio kilka dni po otwarciu. Klimat jeszcze trochę surowy, ale...
~ITALIANO
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Nareszcie pizza pelen wypas wątek zamknięty Pizza którą można się najeść ze smakiem Dawno takiej pizzy się no nie jadło...
~arni
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 lutego 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry