Widok
Masakra jak ten syf można jeść z kąd oni się urwali ludzie przestańcie to kupować i się truć to może to zamkną mieszkam tu od miesiąca i skusiłam się na pizze i żałuję że jej nie odniosłam bo smród nie samowity i w smaku masakra wywaliłam reszte do śmieci transport to też jakieś rozpadające się złomy polecam Pani Burger wszystko świeże i ma smak
Popieram syf nie samowity to są produkty najgorszej jakości i chyba odczuli brak klientów bo zrobili reklamy w oknach ale jak ktoś ma ochotę tam się stołować to trafi po smrodzie bo jest straszny bywałem w wielu lokalach ale nigdzie nie smierdziało tak jak w belki nie mam pojęcia jak można coś takiego sprzedawać
Ryzyko zatrucia bardzo duże więc proszę was o rozwagę zakupów w tym lokalu
Ryzyko zatrucia bardzo duże więc proszę was o rozwagę zakupów w tym lokalu
żenada, zapewne konkurencja. Co do Pani Burger hmmm... skusilismy sie na piekna reklame menu tej budki z pseudo hamburgerem. Jezeli lubisz jesc hamburgery ze stara, niedobra i nieladnie pachnacą (delikatnie piszac) wolowina i marnymi dodatkami i miec zatrucie po tym to powodzenia.
A jesli chodzi o pizzerie to jesli komus smakuje to niech je, a tobie jak nie smakuje to nie jedz. nie rozumiem po co ten bezsensowny hejt. Jak ci cos nie pasuje to zawsze na forum sie zalisz?
A jesli chodzi o pizzerie to jesli komus smakuje to niech je, a tobie jak nie smakuje to nie jedz. nie rozumiem po co ten bezsensowny hejt. Jak ci cos nie pasuje to zawsze na forum sie zalisz?