Widok

Pizza może zaszkodzić

Bojano Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
Czy możecie podać namiary na pizzerie, której dostawca jeździ fiatem uno. Chcialbym poinformować właściciela o antyreklamie, którą robi ten nieodpowiedzialny dostawca. Jego jazdamoże kogoś zabić, albo okaleczyć
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1
poducz się pisać - np."jak wychodziłam z... z dzieckiem" a nie wychodząc z przedszkola o mało Pan w Uno nie potrącił. Bo teraz wychodzi na to, że pan z UNO wychodząc z przedszkola o mało cię nie potrącił :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
pizzeria została zgłoszona do sanepidu
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 0
jacy wlasciciele - taka pizzeria. Pozdrawiam
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najpradopodobniej zamawial Pan ze starej ulotki poprzedniego własciciela.Jest to zielona ulotka na stronie poprzedniej bazylii.Ja wielokrotnie od 4 lat informuje klientów ze to nie jest moja strona,ale bezskutecznie klienci ja otwieraja i sie wykłucaja ze bylo cos innego zamówione.I nie chce słuchac bezsensownych pretensji ze nie to jest przywieziaone co zostalo zamowione.Ulotki sa regularnie wydawane z zamówieniami,lub mozna o nie poprosic kierowce.Jest wielki baner przy ulicy z adresem strony i wiele innych mozliwosci aby kierowac sie nowym menu...Moje tłumaczenia jak widac do wielu klientow przez 4 lataaaaaaaaaaaa nie docieraja,wiec prosze o przedstawianie slowne przez telefon skladników pizzy lub rodzajów innych posiłków...Nie bedzie wtedy zadnych innych problemów.Podaje nasza orginalna strone z naszym aktualnym menu;http://www.pizzeria-bojano.pl I to włassnie jest nasza strona ,a ulotek które panstwo dostajecie,prosze nie wyrzucac do kosza tylko odłozyc i z nich korzystac.Pozdrawiam włascicielka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 31
A jacy sa własciciele ?moze sie czegos od tego odwaznego dowiem.Zapraszam do pizzeri.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 32
Ważne, że pizzerii mówi się i pisze...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesli chodzi o wyzywanie to ma pan racje.mamy natreta w bojanie ktory niestety sie do nas przyczepili odwiedza regularnie ruzne punkty we wsi robiac zadymy.my od dluższego czasu nie mozemy sie go pozbyc.ajest dobrze znany w wielu miejsczh w bojanie.I nie jest to taka prosta sprawa,bo jest to miejsce publiczne i moze kazdy wejsc i sie najesc.My wyrzucajac go drzwiami spodziewamy sie ze wejdzie oknem ,taki to jest typ.Ludzie wyciagaj zawsze powierzchowne wnioski bo tak wygodnie,ale nikomu nie przyjdzie do glowy ze my sami mamy z tym typem wielki problem a zle swiatlo pada na nas bo tak latwiej jest osądzac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 33
może sprawdzicie czego dotyczy założony wątek. Napewno nie pizzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27
@właścicielka - pizzę macie wstrętną...trudno to w ogóle nazwać pizzą

Poza tym sugeruję podciągnąć ortografię, bo przynosisz wstyd przedsiębiorcom pisząc z takimi błędami ortograficznymi.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ty łajzo czego tu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 32
leżeć bo gumą^^
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2
sam jesteś efektem pękniętej gumy wałachu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 33
Zdrowe relacje miedzyludzkie buduja chore rujnuja.Jesli kogos lub czegos nie trawie to daje na luz bo mozna nabawic sie wrzodow na zoladku
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 1
Słuchaj człowieku nie życze sobie takich tekstów na mój temat.Na siłe ciebie nikt nie zmusza żebyś u nas zamawiał.Ocene zostaw naprawde dobrym klientom,bo z ciebie żaden klient.Widocznie twoje pojęcie na temat gotowania jest mierne.I tyle na ten temat.
p.s co do błedów to każdemu sie przytrafi i nie jest to nic zdrożnego.Wstyd zostaw sobie tam gdzie trzeba....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 35
Słucha kobieto, możesz protestować i nawet okazać wyrazy oburzenia - co nie zmienia faktu, że placki, zwane błędnie pizzą, macie zwyczajnie wstrętne^^ Ciasto kluchowate, ser...czy to w ogóle jest ser?!, dodatki...wolę się nie zastanawiać skąd je bierzecie.

Jeśli jednak okażesz trochę pokory wobec własnej indolencji gastronomicznej, to prawdziwie włoską pizzę możecie spróbować w Tesoro w Sopocie - być może ta inspiracja zaowocuje tym, że plackarnia stanie się pizzerią.

A co do formy Twojego komentarza, to jakby znajduje swoje potwierdzenie wpis powyżej, że jacy właściciele, to i taka plackarnia; i odwrotnie ^^

p.s. lepiej ćwicz język ojczysty, bo treści na stronie brzmią...co najmniej zabawnie^^ Vide: "Dobieramy składniki według smaku jaki posiadamy" :))))))
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 6
Słuchaj człowieku,daj mi świety spokój.......................Daj nam wszystkim spokojnie pracowac i słowa swojej krytyki zostaw dla siebie.Mieszkasz w Bojanieeeeeeeeeeeeee a nie w Sopocie ,ceny masz bojanskie i tego sie trzymaj...Widać chcesz cos komus udowodnic ale brakuje ci odwagi na rozmowe face to face.ŻEGNAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 43
Karmcie uczciwie, róbcie dobre placki, to będzie pracować spokojnie. Słowa krytyki korespondują z paszą, którą serwujecie ludziom, a która omyłkowo jest nazywana pizzą^^ Co rozmowy "face to face" (słabo po polsku piszesz, a za angielski się bierzesz? o_O), to gdy będę przejeżdżać obok Waszej plackarni, bezsprzecznie się zatrzymam, zamówię place, zwany pizzą, a następnie nie zostawię suchej nitki, tak na placku, jak i właścicielce^^ Będziesz miss mokrego podkoszulka...w kontekście suchej nitki.
ZACZNIJ ROBIĆ PRAWDZIWĄ PIZZĘ!!!!
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 7
dzieki, sanepid odwiedzi
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1
do "z holewy" JESTES robiony na parapecie po zupie rybnej
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ogólnie:
Czytając wypowiedzi "właścicielki", klientów oraz oglądając stronę internetową łatwo można stwierdzić, że to lokum to jakaś tandeta.
Dzięki, będę omijał
Biznes w stylu lat 90-tych.
Podziwiam tych co tam jedzą, za tyle samo albo mniej, przy założeniu, że nie mam czasu, wolałbym zagrzać sobie porządnej kiełbasy za 40/50 zł za kg.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry