Widok
Najpradopodobniej zamawial Pan ze starej ulotki poprzedniego własciciela.Jest to zielona ulotka na stronie poprzedniej bazylii.Ja wielokrotnie od 4 lat informuje klientów ze to nie jest moja strona,ale bezskutecznie klienci ja otwieraja i sie wykłucaja ze bylo cos innego zamówione.I nie chce słuchac bezsensownych pretensji ze nie to jest przywieziaone co zostalo zamowione.Ulotki sa regularnie wydawane z zamówieniami,lub mozna o nie poprosic kierowce.Jest wielki baner przy ulicy z adresem strony i wiele innych mozliwosci aby kierowac sie nowym menu...Moje tłumaczenia jak widac do wielu klientow przez 4 lataaaaaaaaaaaa nie docieraja,wiec prosze o przedstawianie slowne przez telefon skladników pizzy lub rodzajów innych posiłków...Nie bedzie wtedy zadnych innych problemów.Podaje nasza orginalna strone z naszym aktualnym menu;http://www.pizzeria-bojano.pl I to włassnie jest nasza strona ,a ulotek które panstwo dostajecie,prosze nie wyrzucac do kosza tylko odłozyc i z nich korzystac.Pozdrawiam włascicielka
Jesli chodzi o wyzywanie to ma pan racje.mamy natreta w bojanie ktory niestety sie do nas przyczepili odwiedza regularnie ruzne punkty we wsi robiac zadymy.my od dluższego czasu nie mozemy sie go pozbyc.ajest dobrze znany w wielu miejsczh w bojanie.I nie jest to taka prosta sprawa,bo jest to miejsce publiczne i moze kazdy wejsc i sie najesc.My wyrzucajac go drzwiami spodziewamy sie ze wejdzie oknem ,taki to jest typ.Ludzie wyciagaj zawsze powierzchowne wnioski bo tak wygodnie,ale nikomu nie przyjdzie do glowy ze my sami mamy z tym typem wielki problem a zle swiatlo pada na nas bo tak latwiej jest osądzac.
Słuchaj człowieku nie życze sobie takich tekstów na mój temat.Na siłe ciebie nikt nie zmusza żebyś u nas zamawiał.Ocene zostaw naprawde dobrym klientom,bo z ciebie żaden klient.Widocznie twoje pojęcie na temat gotowania jest mierne.I tyle na ten temat.
p.s co do błedów to każdemu sie przytrafi i nie jest to nic zdrożnego.Wstyd zostaw sobie tam gdzie trzeba....
p.s co do błedów to każdemu sie przytrafi i nie jest to nic zdrożnego.Wstyd zostaw sobie tam gdzie trzeba....
Słucha kobieto, możesz protestować i nawet okazać wyrazy oburzenia - co nie zmienia faktu, że placki, zwane błędnie pizzą, macie zwyczajnie wstrętne^^ Ciasto kluchowate, ser...czy to w ogóle jest ser?!, dodatki...wolę się nie zastanawiać skąd je bierzecie.
Jeśli jednak okażesz trochę pokory wobec własnej indolencji gastronomicznej, to prawdziwie włoską pizzę możecie spróbować w Tesoro w Sopocie - być może ta inspiracja zaowocuje tym, że plackarnia stanie się pizzerią.
A co do formy Twojego komentarza, to jakby znajduje swoje potwierdzenie wpis powyżej, że jacy właściciele, to i taka plackarnia; i odwrotnie ^^
p.s. lepiej ćwicz język ojczysty, bo treści na stronie brzmią...co najmniej zabawnie^^ Vide: "Dobieramy składniki według smaku jaki posiadamy" :))))))
Jeśli jednak okażesz trochę pokory wobec własnej indolencji gastronomicznej, to prawdziwie włoską pizzę możecie spróbować w Tesoro w Sopocie - być może ta inspiracja zaowocuje tym, że plackarnia stanie się pizzerią.
A co do formy Twojego komentarza, to jakby znajduje swoje potwierdzenie wpis powyżej, że jacy właściciele, to i taka plackarnia; i odwrotnie ^^
p.s. lepiej ćwicz język ojczysty, bo treści na stronie brzmią...co najmniej zabawnie^^ Vide: "Dobieramy składniki według smaku jaki posiadamy" :))))))
Słuchaj człowieku,daj mi świety spokój.......................Daj nam wszystkim spokojnie pracowac i słowa swojej krytyki zostaw dla siebie.Mieszkasz w Bojanieeeeeeeeeeeeee a nie w Sopocie ,ceny masz bojanskie i tego sie trzymaj...Widać chcesz cos komus udowodnic ale brakuje ci odwagi na rozmowe face to face.ŻEGNAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Karmcie uczciwie, róbcie dobre placki, to będzie pracować spokojnie. Słowa krytyki korespondują z paszą, którą serwujecie ludziom, a która omyłkowo jest nazywana pizzą^^ Co rozmowy "face to face" (słabo po polsku piszesz, a za angielski się bierzesz? o_O), to gdy będę przejeżdżać obok Waszej plackarni, bezsprzecznie się zatrzymam, zamówię place, zwany pizzą, a następnie nie zostawię suchej nitki, tak na placku, jak i właścicielce^^ Będziesz miss mokrego podkoszulka...w kontekście suchej nitki.
ZACZNIJ ROBIĆ PRAWDZIWĄ PIZZĘ!!!!
ZACZNIJ ROBIĆ PRAWDZIWĄ PIZZĘ!!!!
Ogólnie:
Czytając wypowiedzi "właścicielki", klientów oraz oglądając stronę internetową łatwo można stwierdzić, że to lokum to jakaś tandeta.
Dzięki, będę omijał
Biznes w stylu lat 90-tych.
Podziwiam tych co tam jedzą, za tyle samo albo mniej, przy założeniu, że nie mam czasu, wolałbym zagrzać sobie porządnej kiełbasy za 40/50 zł za kg.
Czytając wypowiedzi "właścicielki", klientów oraz oglądając stronę internetową łatwo można stwierdzić, że to lokum to jakaś tandeta.
Dzięki, będę omijał
Biznes w stylu lat 90-tych.
Podziwiam tych co tam jedzą, za tyle samo albo mniej, przy założeniu, że nie mam czasu, wolałbym zagrzać sobie porządnej kiełbasy za 40/50 zł za kg.