Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tanio i dobrze wątek zamknięty Jeśli szukasz taniego i dobrego jedzenia (nie tylko pizzy) to Bella się...
~Grzesiek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 listopada 2018

Gorąco polecam wątek zamknięty Od kilku lat zamawiamy do pracy zestawy obiadowe - najczęściej Penne z...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 września 2018

Uwielbiam tą pizzerie. wątek zamknięty Pomieszczenie pizzeri jest małe, lecz bardzo przytulne. Pizza jest na cienkim...
~Antonina Szczur
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 marca 2018

Dobra pizzeria wątek zamknięty Smaczne pizze i dania obiadowe w normalnej cenie. Zamawiam tam od 2007 roku....
~lic
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 listopada 2017

Nie polecam !!! wątek zamknięty Dania obiadowe już dawno się popsuły. Zamówiłam więc pizzę. Zostałam...
~Mieszkanka karczemek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 września 2017

nie rozumiem jak ta pizza może smakować wątek zamknięty Zamawiałam kilka razy i nigdy więcej nie skorzystam. Dziwię się, że ta pizza...
~Baśka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

Nie dobra, słabe składniki i nie miła obsługa wątek zamknięty Nie rozumiem jak ta pizzeria funkcjonuje jeszcze Nie polecam
~asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 maja 2016

Polecam wątek zamknięty Osobiście mi smakuje Mojej rodzinie też. Polecam bardzo dobre jedzenie
~Martyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lutego 2016

Pizzeria Bella wątek zamknięty Cześć, Dziś po raz kolejny zmówiłem duża pizze z tego lokalu. Otwieram...
~Smakosz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 listopada 2015

Strasznie długoooo wątek zamknięty Czas oczekiwania prawie 2 godziny (dokładnie 1h 51m) !!! Zrozumiałbym jak...
~MARIUSZ
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 września 2015

Zadowolony klient wątek zamknięty A ja tam jestem zadowolony z pizzy. Długo się czeka na telefon (45-60 min)....
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 września 2015

Więcej tu nie zamówie pizzy. wątek zamknięty Zamówiłam dużą pizze a dostałam wielkości talerzyka deserowego. Kartonik był...
~Iwona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 czerwca 2015

coraz gorzej wątek zamknięty kiedys zrobili rewelacyjna pizze ostatnio porazka i trzymaja niski poziom...
~vito
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 lutego 2014

dobre jedzenie wątek zamknięty Dobre jedzenie szczególnie obiady pierś z pieczarkami i serem oraz.po...
~ADAM
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 lipca 2012

zamówienie-NIE przyjmujemy wątek zamknięty zamówiłem obiad w belli o godz 20;15 lecz osoba odbierajaca zamówienie go nie...
~cook
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 lipca 2013

Poziom w zakresie podejscia do Klienta - zenada. wątek zamknięty czesto zamawiamy do biura jedzenia z Belli, ale chyba jednak wrocimy do innej...
~Julia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 listopada 2012

Pizzeria Bela - slabizna wątek zamknięty Skorzystalem z oferty zakupy grupowe i totalne roszczarowanie . Brak opcji na...
~SEBA
-

dodano: 1 sierpnia 2012

Groupon - porażka wątek zamknięty Po co robić promocję w grouponie? Myślałem, że po to żeby zachęcić klientów,...
~Pan L.
-

dodano: 23 czerwca 2012

Bardzo smaczne wątek zamknięty Bardzo smaczne
~wojtek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 czerwca 2011

Lasuch - opinia wątek zamknięty Pizza smaczna i nie trzeba na niej lupa szukac skladnikow, a obiady jak...
~Lasuch
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

22

wątków

do góry