Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Hmmmm wątek zamknięty jakosc potraw jest do zastanowienia,dania obiadowe???zamawialam,dlugo...
~alina
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 grudnia 2011

Przemiło wątek zamknięty Uwielbiam się tam stołować. Pizza jest jedną z lepszych jakie jadłem, zupy...
~Jakub
-

dodano: 14 stycznia 2012

IWA wątek zamknięty :CENY WYSOKIE (w kwadransie gdyńskim są dużo niższe),może jedzonko w "CAPRI"...
~IWA
-

dodano: 17 listopada 2011

makabra wątek zamknięty kilkakrotnie tam bylam z mężem i dziećmi pizza za każdym razem coraz gorsza...
~wioletta wiczlino
-

dodano: 14 listopada 2011

Bardzo smaczne jedzonko wątek zamknięty Polecam wszystkim,którzy poszukują miejsca gdzie można smacznie zjeść....
~Asia
-

dodano: 11 października 2011

Bardzo dobre jedzenie wątek zamknięty Polecam wszystkim pizzerię Capri ,bardzo miła obsługa ,świeże i smaczne dania...
~Roman
-

dodano: 31 lipca 2011

AGA - opinia wątek zamknięty już pare razy tam jadłam i za każdą wizytą jestem coraz bardziej zadowolona...
~AGA
-

dodano: 30 lipca 2011

SUPER wątek zamknięty Dania obiadowe są.ok ..(świeże i bardzo smaczne) a pizza super ...idealna a...
~MIMI
-

dodano: 30 maja 2011

gerard kaczynski - opinia wątek zamknięty wiczlino jak sama nazwa wskazuje nie jest znane z jakosci tak samo z pizzami...
~gerard kaczynski
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2011

NIE POLECAM wątek zamknięty no generalnie to slabo, pizza na chwarznie jest duzo lepsza niz na wiczlinie,...
~Jakub
-

dodano: 23 kwietnia 2011

super pizza wątek zamknięty Mieszkam niedaleko i cieszę się że w koncu na naszej wsi mozna zamówić pizze...
~ania
-

dodano: 16 marca 2011

Barzdo dobra pizza, produkty dobrej jakości wątek zamknięty Jestem mieszkanką okolic Wiczlina, pizzę zamówiłam z dostawą do domu. Zarówno...
~Rogulewo
-

dodano: 13 marca 2011

mike - opinia wątek zamknięty Bardzo miłe miejsce.Jadłem tam kilka razy i wszystko bardzo smaczne. Polecam...
~mike
-

dodano: 1 marca 2011

oszukują na średnicy pizzy wątek zamknięty pizza może i była smaczna, ale średnica pizzy jest zaniżona o conajmniej 3...
~kw
-

dodano: 10 lutego 2011

Bardzo fajne miejsce wątek zamknięty Mieszkam w okolicy i już kilkakrotnie zdarzyło mi się skorzystać z usług....
~Misiakw
-

dodano: 27 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry