Widok

Pizzeria Metro

Już niedługo dla zjadaczy pizzy w feniksie ... ☺
https://www.facebook.com/metropizzabanino/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też pamiętam tą BIS pizzę, moje dzieciństwo :-D jeden kawałek i byłam pełna. Jeśli chodzi o Metro to pizza dobra, ale sos na pizzy jak dla mnie to sam koncentrat pomidorowy, nie czułam nawet żadnych ziół w sosie. To była Margerita więc nie mieszały się żadne składniki ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeśli dobrze pamiętam, to w pizzy Bis było drożdżowe, masz rację ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tuż to drożdżówka jest☺
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To w metro jest grube? Chyba nie widziałeś grubego w Pizzy Hut. Albo kiedyś była taka pizza trójkątna we Wrzeszczu w barze Bis przy PKP, tam ciasto miało 5-6 cm :) Dla mnie to jest już cieniutkie i akurat do ciasta mam najmniej zarzutów. Zarzut mam do smaku, ale mam wrażenie, że to przez sezon zimowy kiedy produkty użyte do pizzy mają mniej smaku a tylko kolor, więc zamówię znów latem i porównam.

Dla mnie na razie w okolicy przoduje pizza u Braci (i w Chwaszczynie, ale to ciut nie po drodze).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W ocenie 1-6 na tę chwilę 3+. Osobiście też wolę Ekspresję i z pieca Chwaszczyno. Metro coś w deseń z ognia Kokoszki,Daneil Banino,Bella Karczemki. Może dlatego,ze wolę cienkie ciasto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

A co to za różnica gdzie dokladnie czy przed czy za apteka. Brak slow na niektore odpowiedzi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jadłem, pizza na średniej grubości cieście - dla mnie to plus bo wszędzie tylko cieńkie i cieńkie. Dużo składników, pizza ładnie wygląda i jest smaczna. Na mój gust za dużo sera(choć go lubie) Na pewno będę zamawiał od czasu do czasu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najpierw jest lewiatan, potem fryzjer, potem apteka, potem mikro lokal z pizzą i potem przychodnia.

Z jednej strony jest loreal ale z drugiej pizza :D

Jeszcze raz obok Apteki jest Loreal może przez fryzjerem tam gdzie kiedys był z klep a ubrankami dla dzieci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byliśmy Pizza dobra składniki świeże a dla mnie to podstawa i ser jest serem jak dla nas pozytyw.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Psy szczekają - karawana jedzie dalej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

od kiedy to ciasto w pizzy powinno byc mokre i pizza oblana sosami? widac nigdy nie jadlas prawdziwej pizzy

polecam pizze z Goracego Pieca w Chwaszczynie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wczoraj zamówiłem. Jadłem. Wybrałem pizze małą. Sosu akurat wystarczyło na całą pizze. Jeśli ktoś twierdzi, że ten pojemnik wystarcza na jeden kawałek, to nie wiem jak można ocenić smak pizzy. To chyba bardziej sos z pizzą.
Mi i żonie pizza smakowała. Dostawa miała trwać około 40 minut i rzeczywiście tak było. Jeśli chodzi o menu, to zapewne miało być krótkie, przejrzyste i przez to ciężko byłoby mi wybrać kilka rodzajów pizzy, które chciałbym zjeść z tych dostępnych. Ale tutaj to akurat subiektywna opinia.
Życzę wszystkiego dobrego. Tym bardziej, że nie da się zadowolić wszystkich klientów, a 99% populacji doskonale "wie jak ma smakować prawdziwa pizza".
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Błagam zmieńcie ciasto i te sosy. Pizza duża dodatków dużo ale z ciasta sypie się mąka jest suche gniot. Sosy masakra. Pojedzcie do małej cegielni zjedzcie i wyciągnijcie wnioski. Dajecie sosu tyle co na 1 kawałek starcza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Uuu widzę konkurencja
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pizza za gruba , nie ma nic wspólnego z Italy . Nie mój smak . Jak narazie ekspresja wygrywa w Baninie -
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 27

Jeszcze lekko panika za ladą - wiadomo poczatki... Ale sie wyrobią. Pizza dobra
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obok apteki to jest właśnie metro pizza a dopiero potem jest przychodnia

obok apteki to jest przychodnia i fryzjer

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry