Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super pizza wątek zamknięty przemiła obsługa, oddzwonili by uporzedzic ze kierowca wyjeżdża, rewelacyjna...
~Gosia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 października 2010

Rewelacja wątek zamknięty Pizza super..Pani kierowca bardzo miła i sympatyczna
~tomek
-

dodano: 25 października 2010

Niestety....... wątek zamknięty To 2 pizza z tego miejsca. Pierwsza około 2 tygodnie temu i byla wprost...
~Beata
-

dodano: 23 października 2010

go vegetarian wątek zamknięty napisze krótko sałatka vege i pizza jedynka wegetariańska rules
~go vegetarian
-

dodano: 21 października 2010

ZAWIEDZIONY wątek zamknięty daje negatywną opinie nie miła obsługa ... mała buda jak dla psa... pizza...
~....................
-

dodano: 21 października 2010

GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty REWELACYJNE JEDZENIE,NIE TYLKO PIZZA.PRZEMIŁA OBSŁUGA.WSZYSTKO ZAWSZE DOCIERA...
~ZUZA
-

dodano: 18 października 2010

REWELKA WYŚMIENITA I PYSZNA PIZZA U NAS NA DZIELNI WRESZCIE wątek zamknięty BARDZO SMACZNA PIZZA SER I SOS DO TEGO SUPER SKŁADNIKI POLECAM WSZYSTKIM...
~RADZIU
-

dodano: 18 października 2010

krokop - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam. Pizza 30 cm na pewno tych 30 cm nie miala, fatalny...
~krokop
-

dodano: 9 października 2010

Asia - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra pizza :) szczerze mozna polecic. Na pewno jeszcze nie raz...
~Asia
-

dodano: 3 października 2010

to jest to wątek zamknięty w różnych pizzeriach zamawiałem ale tak dobrej pizzy jeszcze niejadłem S U P...
~piotr
-

dodano: 19 września 2010

Niestety zawiodłem się. wątek zamknięty Z przykrością stwierdzam że pizza słabiutka. Ranty strasznie twarde i...
~Adam
-

dodano: 17 września 2010

średnia bardzo srednia wątek zamknięty pizza przywieziona w określonym czasie, pizza droga bez smaku lecz nadająca...
~Wojtek
2

dodano: 8 września 2010

NAJLEPSZA PIZZA JAKA JADŁEM wątek zamknięty Bylismy wraz z narzeczona bardzo zaskoczeni, najlepsza pizza jaka jedlismy...
~Dawid
-

Bardzo dobra pizzernia wątek zamknięty Bardzo dobra pizza, dobrze przyprawiona i doskonałe ciasto (ja lubię akurat...
~Michał
-

super wątek zamknięty super
~xr
-

polecam!!!! wątek zamknięty Pyszne jedzonko, nie tylko pizza ale i dania obiadowe, zamawiałam jedzenie...
~xxxxxx
-

dodano: 16 września 2010

MILE ZASKOCZONY wątek zamknięty Bardzo smaczna pizza, szybki czas realizacji, miła obsługa, dobre ceny. polecam
~zadowolony klient
-

dodano: 16 września 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry