Widok

Plac zabaw czy kolejny budynek?

Czy ktoś wie coś na temat placu zabaw na Osiedlowej tzn czy tam ma powstać kolejny budynek? Strasznie brakuje na kokoszkach jakich kolwiek miejc do odpoczynku a teren można zagospodarować.Ale jak znam życie to już sprzedany bo liczy się tylko kasa:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chętnie sie dowiem, bo równiez chciałabym się wybrać z dzieckiem na jakiś fajny plac zabaw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Kokoszkach nigdy nie będzie placu zabaw bo jest za duży wandalizm
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Las to jest miejsce odpoczynku pijaków z bloków
prócz pijaczków z bloków mieszkają tu inni ludzie. Dzieci jest cała masa i brak miejsca w którym mogłby się wspólnie pobawić. szkoda
Właśnie mam wrażenie że Rada Osiedla zapomniała że są tu także ludzie którzy chętnie wyszliby z dziećmi na plac zabaw nie martwiąc się czy dziecko nie zrobi sobie krzywdy.
przykro, bo takie otwarte place zabaw, to dla dzieci bardzo fajne miejsce do zabaw z rówieśnikami. Ogólnie to nie ma co robić z dzieciakami w naszej dzielnicy prócz kiszenia się we własnym sosie. szkoda
to rusz swoje cztery litery i kolo pizzeri capone masz piekny plac zabaw pozd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyobraź sibie swirku nieuprzejmy, że często tam własnie ruszam swoje 4litery i mojej córki przy okazji tez. jest to dość daleko więc chciałabym by bliżej domu był równiez plac zabaw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram Cię tyśka czy nasze dzieci nie mogą sie bawić bezpiecznie koło domu? Plac koło Jaguara jest dość daleko od bloków chcemy troszkę cywilizacji na kokoszkach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochani piszcie do Rady osiedla w sprawie placu zabaw . Nie oficjalnie dowiedziałam się że są pieniądze na plac zabaw koło osiedlowej (50 000 zł) Jednak rada Osiedla zastanawia się czy te pieniądze nie zainwestować na remont budynku w którym mają siedzibę.
Podbijam wątek, czy ktoś może napisał do rady osiedla w sprawie tego placu zabaw? Jak już wcześniej ktoś zauważył, pieniądze są, nie ma tylko inicjatywy ze strony mieszkańców. Możeby zaproponowac cos w stylu miejskiej siłowni tak jak na przykład na ujeścisku w lesie jest i cieszy się ogromną popularnością okolicznych mieszkańców. A może chociaz stół do ping ponga? Co wy na to?
Z tego co słyszałam plac zabaw ma powstać do końca roku na starym placu zabaw przy ul. Osiedlowej. Pieniążki są , a jak będzie to się okaże. Nie wierze dopóki nie zobaczę.
No w końcu się dzieje . Serce rośnie kiedy widać piękny plac zabaw (choć niedokończony) .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i zrobili fajny plac zabaw. Teraz tylko od Was kochani mieszkańcy zależy jak będzie wyglądał na wiosnę. Dbajcie o niego jak o Wasze osiedle. Kokoszki wyglądają coraz lepiej.

Inne tematy z forum Kokoszki

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

Błoga Bysewska (4 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...

do góry