Widok
Placówka godna polecenia
Korzystałam z usług placówki kilkakrotnie. Bardzo miła obsługa recepcji , zawsze uzyskałam wszystkie informacje na których mi zależało, niejednokrotnie recepcja udzieliła mi pomocy w sytuacji nagłej - zorganizowała szybsze dostanie się do lekarza na którym mi zależało. Bardzo miła atmosfera , czasem trudno się dodzwonić ale będąc na miejscu , zobaczyłam dlaczego, recepcjonistki mają co robić, warto się uzbroić w cierpliwość i po kilku próbach zawsze się uda skontaktować.
Skorzystałam z córką trzykrotnie z usług laryngologa -dr Anny Wrzosek - bardzo doświadczona i przemiła Pani doktor, podanie antybiotyku jest u doktor ostatecznością , za każdym razem sposób leczenia był znakomicie dobrany i pomocny. Ze szczerego serca polecam.
Czterokrotnie skorzystałam z usług dermatologa dr Sikorskiej-
to również bardzo profesjonalna i przemiła Pani doktor, przy tym zastosowane leczenie przyniosło bardzo szybkie, pozytywne efekty czy to w przypadku brodawki, czy liszaja u córki i innych dolegliwości ze skórą . Byłam pod wrażeniem - korzystałam wcześniej z usług dermatologa w innych przychodniach i nie trafiłam jeszcze na tak efektowne i szybkie pozbycie się problemów ze skórą . Bardzo polecam.
Skorzystałam z córką trzykrotnie z usług laryngologa -dr Anny Wrzosek - bardzo doświadczona i przemiła Pani doktor, podanie antybiotyku jest u doktor ostatecznością , za każdym razem sposób leczenia był znakomicie dobrany i pomocny. Ze szczerego serca polecam.
Czterokrotnie skorzystałam z usług dermatologa dr Sikorskiej-
to również bardzo profesjonalna i przemiła Pani doktor, przy tym zastosowane leczenie przyniosło bardzo szybkie, pozytywne efekty czy to w przypadku brodawki, czy liszaja u córki i innych dolegliwości ze skórą . Byłam pod wrażeniem - korzystałam wcześniej z usług dermatologa w innych przychodniach i nie trafiłam jeszcze na tak efektowne i szybkie pozbycie się problemów ze skórą . Bardzo polecam.
Moja ocena
Centrum Medyczne POLMED
kategoria: Prywatne kliniki
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6