Widok
WOW
To pierwsza część była w ogóle śmieszna? Większego gniotu nie widziałam. Nie lubię ogólnie polskich filmów, ale czasami zdarza mi się obejrzeć jakiegoś odmóżdżacza w stylu "Listy do M." czy coś w ten deseń, ale większego dziadostwa to nie widziałam. Chociaż nie.. Kac Wawa była bardziej żenująca. Szkoda kasy.
Gorszy od części pierwszej
O ile pierwsza daje jakiś powiew świeżości w polskim kinie o tyle druga część jest nijaka. Jogin ściągnięty z filmu Raj dla par z Vincem Voughnem i Jeanem Reno. Film jest do bólu wtórny. Jest to film niezapadający w pamięć i tyle. Obejrzeć można.
Dla osób, których interesuje wpływ internetu na ludzi polecam film Uwiązani.
Dla osób, których interesuje wpływ internetu na ludzi polecam film Uwiązani.
Czekam kiedy nachosy będą po 59 złotych. Rozumiem że każdy musi zarabiać mecz produkt ten nie jest tak drogi w produkcji by sprzedawać go za krocie! Film,Gimnazjalistki znajda dla Siebie coś śmiesznego ,inteligentni ludzie obejrzą i zapomną w minutę o tym. Nie oszukujmy się ,lecz z filmu na film Polska kinematografia komediowa jest metr pod dnem
Film bardzo fajny !
Lekka komedia, dobre teksty śmiałam się i płakałam momentami na zmianę :)
Byliśmy ze znajomymi każdy zadowolony , każdy się smial i wszyscy powiedzieli ze film naprawdę dobry :)
Wprowadza już lekko w klimeay świąteczny :) można go obejrzeć w domku Wiec jeśli ktoś do kina nie chce się niech poczeka aż w przyszłym roku poleci na TVN w grudniu :)
Oceniam go na 10/10
Byliśmy ze znajomymi każdy zadowolony , każdy się smial i wszyscy powiedzieli ze film naprawdę dobry :)
Wprowadza już lekko w klimeay świąteczny :) można go obejrzeć w domku Wiec jeśli ktoś do kina nie chce się niech poczeka aż w przyszłym roku poleci na TVN w grudniu :)
Oceniam go na 10/10
SERIO!! Fajny - polecam
Jeśli ktoś pisze, że to gniot, lub gorsze niż 1sza część, to brak słów :) Nie jestem fanem tego typu kina, ale tu się świetnie bawiłem. Zdecydowanie lepszy niż część pierwsza (widziałem parę dni temu), dużo śmiechu... fabuła też dużo lepsza. Do tego nie aż tak głupkowaty jak poprzedni... ma potencjał na film romantyczny. Polecam na niego pójść ze swoją ukochaną, bez względu jak się między wami teraz układa, bo to film z morałem również dla związków w kryzysie.