Widok

Plany weekendowe

Oliwa Temat dostępny też na forum:
Hej
Zbliża się weekend, macie jakieś plany? Pewnie niektórzy planują zwyczajnie poleniuchować :) A jeżeli ktoś przy okazji ma ochotę zrobić coś wartościowego dla siebie i mieć z tego satysfakcję, to przygotowujemy na weekend 24-26 listopada ciekawe zajęcia.
O czym będzie?
Najprościej mówiąc - o rozmowach i kontaktach międzyludzkich. Dlaczego warto poświęcić temu uwagę? Czasami zdarza się, że podczas rozmowy nie wiemy jak się zachować, peszymy się, mamy gonitwę myśli a zamiast skupić się na rozmówcy, myślimy o sobie i swoich kompleksach. Przez co rozmowy wychodzą drętwe i dochodzi do nieporozumień. Ale nikt nie rodzi się doskonały, wszystkiego się można nauczyć :)

Od piątku do niedzieli będziemy na spokojnie i na wesoło :) trenować umiejętności swobodnego prowadzenia rozmowy i nawiązywania relacji. Czyli rozwiniemy inteligencję społeczną.

Można do nas dołączyć. Potrzebne informacje niżej. A jak nie chce Ci się czytać zadzwoń i zapytaj ;)

http://sawares.eu/czytanie-czlowieka-warsztaty-rozwijania-inteligencji-spolecznej/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam w planie pic z kolegami z pracy do oporuuuu ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

co kto lubi ;-)
Dobrym alkoholem ja też nie pogardzę ;-)

Obecnie moim planem na weekend, jest oglądanie całodniowe seriali z netflixa :D
Pragnąłeś aten­cji czas na grad konsekwencji. umowa kupna sprzedaży samochodu

Inne tematy z forum Inne

Własna działalność (5 odpowiedzi)

Czy prowadzenie własnej działalności jest trudne? Bo mam fajny pomysł na malutki biznesik, ale...

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (4 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...

szybka pozyczka (70 odpowiedzi)

hej moze ktos wie gdzie moge pozyczke uzyskac na dowod tylko pracuje ale na zlecenia i czarno a...

do góry