Widok
Plastyka powiek górnych i dolnych
Opinie do artykułu: Plastyka powiek górnych i dolnych.
Opadające powieki to problem nie tylko estetyczny, ale i zdrowotny, który dotyczy osób w każdym wieku. Trójmiejscy eksperci polecają plastykę powiek. Blepharoplastyca - bo tak profesjonalnie nazywa się plastyka powiek - to zabieg operacyjny polegający na usunięciu nadmiaru skóry z powieki dolnej i górnej, a w niektórych przypadkach przepukliny tłuszczowej, nazwanej potocznie workami.Jak tłumaczy dr Marek Muraszko-Kuźma z Perfect Medica w Gdańsku w przypadku opadających powiek wiek nie ma ...
Opadające powieki to problem nie tylko estetyczny, ale i zdrowotny, który dotyczy osób w każdym wieku. Trójmiejscy eksperci polecają plastykę powiek. Blepharoplastyca - bo tak profesjonalnie nazywa się plastyka powiek - to zabieg operacyjny polegający na usunięciu nadmiaru skóry z powieki dolnej i górnej, a w niektórych przypadkach przepukliny tłuszczowej, nazwanej potocznie workami.Jak tłumaczy dr Marek Muraszko-Kuźma z Perfect Medica w Gdańsku w przypadku opadających powiek wiek nie ma ...
a wesola? ja mam odwrotny problem. Ciagle usmiechnieta micha, pozytywne podejscie do zycia i nikt nie traktuje mnie powaznie, bo ja ciagle taka wesola, bez problemow...a z tylu glowy depresja. Toba sie chociaz zainteresuja, mna nie, bo przeciez widac golym okiem, ze jest ok. To co sie beda pytac, wtracac?
przepraszam za dosadnosc, ale jak masz problemy z potencja to tez nic w tym kierunku nie robisz, zeby bylo lepiej? Jak powieka opada widocznie ma opadac? Wszystko jest dla ludzi, jak maja kase i ochote niech ida pod noz. Inna sprawa to to, ze malo ktora po operacji wyglada ladniej. Z reguly robi sie sztuczna, karykaturalna maska. Dobrze, ze Polki nie maja tyle kasy na chirurgow, bo mielibysmy to co w Stanach. Ladne aktorki naciagaja sobie co tylko dusza zapragnie, zeby wygladac ohydniej. I nikt im tego nie odradza. Chwala, ze taka kasa i kaprys jeszcze do nas nie dotarly.
super oczy:)
W lipcu robiłam powieki górne u Pana Marka Muraszko w perfect medice w gdańsku, strasznie się bałam efektu!! ale jest super!! Pan Marek zrobi mi oczy 18tki:)!!! do tego był bardzo przyjemny na konsultacjach,(ekipa również). Czuję ze Pan Marek będzie moim hobby:) tylko zbierać trzeba...ech..
Też zoperowałabym sobie opadające powieki. Mój problem natomiast był inny - miałam odstające uszy, a przez niemiłych rówieśników ze szkoły z tego tytułu wielkie kompleksy. Dlatego też zdecydowałam się na operację u doktora Pabiańczyka (poleciła mi go koleżanka). Dzięki niemu mam w końcu piękne uszka.
Ja zamiast robić w Gdańsku w byle jakiej klinice wolałam pojechać do Warszawy do topowowej w Polsce kliniki estetycznej - do Pani Beaty Dethloff i nie żałuje, po tym co słyszałam jakie powikłania miały moje znajome po jakiekolwiek zabiegu w klinkach w Gdańsku, a ja weszłam do kliniki i po 1,5h wyszłam z pięknie schowanym szwami, które po tygodniu zostały zdjęte. Nic nie bolało, wszystko sterylnie i bezpiecznie. Jeśli chcesz się pozbyć opadających powiek, to tylko u Pani Beaty Dethloff tak właśnie mowię swoim znajomym i wam też to radzę.
Ola, jak pytasz o klinike Osucha to mają doświadczenie i w plastyce dolnych i górnych powiek, moja mama jest po obu operacjach. Bezkomplikacyjnie i perfekcyjnie wykonane obie operacje. Ja też jestem z nich zadowolona, choc operowałam coś innego, ale powieki pewnie w przyszłości tez - niestety uroda po mamie