Widok
No trudno.Nie zmuszam do niczego.Ale powiem szczerze że jest duzo osob którzy myślą że na plażąch jest sodoma i gomora ale nie.Jest przedewszystkim spokoj .Nie znoszę normalnych plaż jak jeden drugiemu wchodzi na głowe.Czy to jest wypoczynek? Chyba nie? A tu jest mniej ludzi.Każdy mowi do drugiego na ty .Oczywiscie zdarzają sie rózni ludzie ale jest to bardzo rzadko.Jak będziesz miala do mnie jakieś pytania to proszę bardzo.Pozdrawiam
Nie byłam na plaży dla naturystów... jeszcze wiele rzeczy nie robiłam :). Mam jednak wrażenie, że nagość wszędzie działa erotycznie. Czy to nie przeszkadza w spokojnym opalaniu? Czy nie pojawiają się niepokojące myśli? Czy nie szuka się możliwości rozładowania napięcia? Czy nie odczuwa się wstydu?
lubię cyfry i litery
Powiem szczerze że kiedyś myślalem że gdy będę na plaży to będę caly czas leżal na brzuch hi hi ale naprawdę tak nie jest.Calkowita nagość jest asexualna.Spotykamy sie po to aby pobyć razem , porozmawiać i pograć w pilkę czy coś innego.Zdarzają sie też podglądacze ale ich przeganiamy.Naprawdę warto sprobować,Choć pobyć tam choś parę godzin.I nie jest tak jak niektorzy myśla ,że tylko sex i sex.To tyle na razie bo wychodzę do pracy,A jak będziecie chcialy pogadać tak normalnie to podaję swoj nr gg 1461456.Pozdrawiam hej
Ja tam problemu nie widze w nagości na plaży.Ale chyba wolałbym tam być anonimowa.A Ty proponujesz soptkanie "nago".Wiesz co...nie wiem,może mam mylne myślenie,ale gdyby np w mojej pracy padł taki pomysł i poszlibyśmy do sauny czy latem na plażę naturystów to nie wyobrażam sobie normalnej pracy już w pracy :)))Nie chciałabym a by kolega z działu wiedział jak wygląda moje ciało.Nie chodzi mi też oto,czy patrzałby na mnie pod kątem sexualnym czy też nie,ale sam fakt że wie jak wyglądam nago.Tego z głowy nie wywabisz....W pamięci Ci zostaje.No i co dalej....mijacie się na holu i widzisz go bez ubrania,oczywiśćie bez kontekstu sexualnego!!!!!
Eeee...chyba to nie dla mnie.
Eeee...chyba to nie dla mnie.
Ja tam uwazam, ze najladniejsze niewidoczne dla oczu:) Lepiej troche sobie wyobrazic patrzac na ladne kapielowki, niz ujrzec od razu "naga prawde", a ja osobiscie nie mam zamiaru pokazywac i tym samym upowszedniac tego, co powinno byc tajemnicze, sexowne i pociagajace. Niech pewne rzeczy pozostana ukryte i pokazywane w odpowiednich okolicznosciach:)
-respect-
-respect-