Widok
Plichta Gdynia i Wejherowo to dwa różne światy!
Jestem z Gdyni, ale wszystko załatwiam w Wejherowie. Gdynia zlewa klienta. Mam dwa auta tej marki i nic nie zrobiłem w Gdyni. Chciałem kupić auto - WEJHEROWO górą! Pozdrowienia dla Pana Patryka Pikrona. Rzeczowy do bólu, spokojnie przeprowadzone obie transakcje. Ceny dużo korzystniejsze niz w Gdyni. Doradztwo na najwyższym poziomie bez nachalnego namawiania. Super 6! Dalej serwis na czele z Panem Michałem Czaj. Jego mentalność i kultura odbiega o lata świetlne od wielu na podobnym stanowisku, to Jego podejście do klienta zadecydowało o zakupie drugiego auta tej marki, więc i tu 6! Tak trzymać! Czasem warto nadrobić parę kilometrów... a ubezpieczenie tylko u Pani Patrycji.
Moja ocena
Skoda Plichta Gdynia
kategoria: Salony samochodowe
obsługa: 2
oferta: -
jakość usług: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: -
1.5
* maksymalna ocena 6
Skda Octava kombi w Gdyni przebieg 166k, (ciemny granat) 1.6 + LPG, cena wywolawcza 38k, upust do 37k i pozniej do 36500 jesli auto kupione do konca miesiaca. Nastepnego dnia jazda probna przed jazda wspomnienei, ze jest nowa usterka i za 500 (ktore zostalo darowane - zostana zmienione tarcze i klocki hamulcowe, choc mozna na nich jeszcze z 10-15k przejechac. - Jazda probna - katastrofa z tarczami auto nie nadaje sie do jazdy poza miastem (test na obwodnicy) - hamowanie to mega czkawka i szarpanie ze skaczaca kierownica. Oczywiscie sprzedawca mowi, ze zostana naprawione ale cena 37k ... dziekuje poczekam. Szkoda czasu, dzien wczesniej usterki nie bylo przy negocjacji ceny.
Nie polecam.
Nie polecam.