Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Oszuści !!!!!!!! wątek zamknięty Miałem imprezę ....Dzwoniłem do dyspozytorni pytałem o ceny przejazdu...
~Wojtek Głowacki
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 marca 2013

tanie taksówki wątek zamknięty W sobote jechałyśmy z Sopotu do Wejherowa za 150zł,wszystkie inne taksówki...
~panienki z panieńskiego
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 października 2011

odradzam wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam zamawianie grupowych przejazdów. Zamówiliśmy taksówki...
~tila
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 września 2011

super zadowolony klient wątek zamknięty Polecam jak najbardziej. W koncu znalazlem taxi, ktora przy przejazdach...
~Wojciech Chojnowski
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 grudnia 2009

Szybko i sprawnie a to wszystko w święto o 3 w nocy wątek zamknięty Szukałem taxi które bez żadnych opłat strefowych zawiezie mnie z Sopotu do...
~lowang
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 3 maja 2010

polecam :) wątek zamknięty Firmę odkryliśmy przez przypadek w Andrzejki. Grupą pięciu osób trzeba było...
~teracotta.pl
4

dodano: 6 stycznia 2010

polecam wątek zamknięty super profesjonalnie,kulturalnie i TANIO!!! faktycznie nie pobieraja opłat za...
~Klaudia
4

dodano: 7 stycznia 2010

SZYBCY,WSCIEKLI I OBURZENI. wątek zamknięty Jeśli ktoś lubi wydać pieniadze na przejazd z Gdyni do Gdańska i nie...
~Naiwny klient
1

dodano: 28 stycznia 2010

BUUAHAHA wątek zamknięty To chyba jakiś żart firma,firma która ma owszem w swojej ofercie,taksówki...
~niedoszły klient
-

dodano: 28 stycznia 2010

Wreszcie naprawde niskie ceny wątek zamknięty Ta firma rzeczywiście jeździ bez tzw stref. Jechałam z Zaspy do Rumi i wyszła...
~Iwona
-

dodano: 14 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

10

wątków

do góry