Widok

Plus dla "S K M"

SKM zapowiada kontynuację zeszłorocznej akcji darmowego przewozu rowerów w terminie 29.04 - 30.09. Podobno niedługo wszystkie składy mają być wyposażone w stojaki dla rowerów w ostatnich przedziałach. W czwartek (28.04) na stronach SKM-u ma się pojawić specjalna informacja na ten temat.
Pozdrawiam wszystkich !!!

MW
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to super !!

Mi taka opcja darmowej przewózki bike'a bardzo odpowiadała ;]

Pozdrawiam,
Michał
Super :).

Mysle, ze znow warto pisac do nich maile, ze to pozytywny pomysl i wyrazic jakas wdziecznosc w ten sposob :).
"poza sezonem" czyli w miesiacach gdy skm przydaje sie bardziej niz zwykle nie ma bezplatnych, dlaczego? tych pieciu rowerzystow (ale prawdziwych zapalencow) zima chyba nie przyniesie krociowych zyskow skm-ce.

tylko nie zrozumcie mnie zle, ciesze sie, ze beda bezplatne przejazdy ;-)
widocznie SKM ma odmienny tok rozumowania.. Mimo wszystko - dobrze,ze chociaz "w sezonie" mozna jezdzic z rowerkiem...
W sezonie przydaje się do dojazdów na wyścigi :-)
pozdrawiam
Żywy
A gdzie to przeczytałeś?
Na stronie wlasnie na razie nie ma info, to wazne - bo ja bym sie kosnal do Gdyni kolejka moze albo droge powrotna chociaz ;p.
Tak, przyznaję. Na stronie SKM informacji brak. Wiadomość tą jednak otrzymałem z bardzo wiarygodnego źródła -> skierowałem zapytanie do wydziału marketingu SKM via e-mail. Odpowiedz otrzymałem szybko, o jej treści poinformowałem w 1 poście.
Pan Krystyn powiedział, ze 28.04 pojawi się ogłoszenie na stronie, nie pojawiło się do tej pory... :-/

MW
http://www.skm.pkp.pl/dali.php?aa=promocje/tanie_przemieszczanie&wwwskmpl=d5c129346a62f9ed133dfaec7d6452ff
A ja dziś jechałem, z darmowego przewozu biletu skorzystałem :-)
Potwierdzam, w przedziale bagażowym były stojaki dla bike'ów.

Brawo dla SKM - to jedyna pozytywna firma w ramach PKP (o ile jeszcze SKM jest częścią PKP).
Z darmowego przewozu roweru - a nie biletu :-) Za dużo kilometrów łyknąłem i mi się poplątało :-)))

Inne tematy z forum Rowery

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...

do góry