Widok
Old ones...
szkoda tylko, że wstawiacie stary plakat i stary trailer (festiwalowe). stary plakat akurat jest o niebo lepszy, ale nowy trailer odwrotnie.
Trailer - ... /watch?v=HqAi6NtCMqw
Plakat - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=540864469340235&set=a.333820870044597.77055.333818726711478&type=1&theater
Trailer - ... /watch?v=HqAi6NtCMqw
Plakat - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=540864469340235&set=a.333820870044597.77055.333818726711478&type=1&theater
Odpowiedź redakcji:
Dziękujemy za sugestię. Trailer został zaktualizowany.
Bardzo dobry polski film
Film jest rzeczywiście świetny. Czytałem opinie że wreszcie polski film na światowym poziomie , którym można się poszczycić . I taki właśnie jest.
Atmosfera jest bardzo sensualna . Piękne obrazy , kolory ,muzyka . Przestrzeń i interakcje . Temat jest uniwersalny i jeśli ktoś widzi w tym filmie tylko wątek homoseksualny to ogranicza się tylko do małego wycinka rzeczywistości. Pozdrawiam
Atmosfera jest bardzo sensualna . Piękne obrazy , kolory ,muzyka . Przestrzeń i interakcje . Temat jest uniwersalny i jeśli ktoś widzi w tym filmie tylko wątek homoseksualny to ogranicza się tylko do małego wycinka rzeczywistości. Pozdrawiam
koncówka wynagradza resztę
Przez 3/4 filmu nudziłam się - męczyły mnie niektóre sceny - spacery ulicami czy korytarzami... Ale kilka ostatnich scen mi to wynagradza.
Cieszę się, że nie ulegam presji otoczenia i żyję zgodnie ze swoim wnętrzem, samą sobą. Cieszę się, że mogę sama dokonywać życiowych wyborów. No i że mam odwagę przyznać się do tego, kim jestem, przede wszystkim przed samą sobą.
Cieszę się, że nie ulegam presji otoczenia i żyję zgodnie ze swoim wnętrzem, samą sobą. Cieszę się, że mogę sama dokonywać życiowych wyborów. No i że mam odwagę przyznać się do tego, kim jestem, przede wszystkim przed samą sobą.
DNO i badziewie- unikac
Uciekajcie od tego "filmu" jak najdalej. Nuda straszna. Film zlozony z samych stereotypow i przydlugich scen. Wciaz zaluje, ze nie wyszedlem z kina.
Najgorszemy wrogowi bym tego nie wcisnal.
Unikac jak ognia.
Autorzy maja powiazania z Agora, ktora probuje zmontowac hype wokol tego potworka. Nie dajcie sie nabrac.
Najgorszemy wrogowi bym tego nie wcisnal.
Unikac jak ognia.
Autorzy maja powiazania z Agora, ktora probuje zmontowac hype wokol tego potworka. Nie dajcie sie nabrac.
lekkie niedociągniecia
opis nie do końca odpowiada faktom,Kuba nie odkrywa fascynacji mężczyznami,jest biseksem o czym mówią pierwsze sceny. Pływak z taka ilością fajek nie jest w stanie być najlepszym. poza tym film bardzo dobry film. Może temat trochę schematycznie potraktowany ale końcówka z babskim planem na przyszłość, genialne uchwycenie. warto zobaczyć, a i kino bardzo miłe.