Widok
Płyta indukcyjna
Serwis świadczony przez tę firmę to ABSOLUTNY BRAK PROFESJONALIZMU. Zleciłam naprawę płyty indukcyjnej. Przyjechał "fachowiec". Ze względu na fakt, iż musiał rozmontować płytę, udzielając przy tym fachowych porad jak to powinno się prawidłowo robić, i zabrać na serwis, poprosiłam o pokwitowanie odbioru sprzętu, zlecenia wykonania naprawy, czegokolwiek. W końcu zabierał mój sprzęt do swojego warsztatu. Pan stwierdził, iż jestem formalistką i nie posiada żadnych dokumentów naprawy dla mnie. Zrobiłam kilka zdjęć mojej płyty. Jedyny pozytyw to fakt, iż pozostawił w zamian swoją płytę, niestety nie w pełni sprawną. Zabrał moją płytę pod rękaw, w ogóle jej nie zabezpieczając nawet folią, niczym. Naprawa trwała dość szybko (wymiana elektroniki), jednakże jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałam w zwrocie uszkodzoną płytę, a dokładniej szkło było pęknięte. Dobrze, że zrobiłam wcześniej zdjęcia mojej płyty. Miałam dowód. I zrobiło się nie miło. Musiałam się wykłócać. A Pan rozbrajająco stwierdził, ze płytę mogę już kupić za ok 1000 zł! Przy montażu płyty już nie przestrzegał zasad, o których mówił podczas demontażu. Rachunek za naprawę musiałam wręcz wyprosić. NIE POLECAM !!
Moja ocena
Naprawa sprzętu AGD
kategoria: Naprawa i serwis AGD
obsługa: 1
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6