Widok

Po 4 latach zwiazku odkrylam tajemnice mojego partnera

Jestesmy ze soba 4 lata, znamy sie od 6. Naprawde bylismy super zgrana para itp. itd. Musialam wyjechac na kilka dni do rodziny. On zostal w domu. W dzien wyjazdu, w polowie drogi musialam sie wrocic do domu po jeden dokument ktorego zapomnialam. Nie telefonowalam.
Zastalam go.... Otoz byl przebrany w damska bielizne - stanik, stringi, ponczochy, make-up + pomalowane paznokcie. zaskoczylam go gdy wyciagal z szafy szpilki i obcisla sukienke. Byla awantura, tlumaczyl, ze lubi tak tylko od czasu do czasu, dla relaksu. Jestem zalamana. Nie wiem co mam robic i o tym myslec.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytając początek myślałam, że przyłapiesz go na zdradzie. Osobiście wolałabym zobaczyć mojego męża w damskich ciuszkach niż z inną kobietą :). Kurcze... skoro to go uszczęśliwia to albo nauczysz się z tym żyć i to zaakceptujesz, możecie razem skorzystać z porad psychologa. Natomiast jeżeli wiesz że akceptacja takich zachowań cię przerasta to uciekaj jak najszybciej. Niektórych uszczęśliwia dziaranie się co miesiąc, innych damskie ciuszki. Szkoda tylko, że nie był z Tobą szczery... ale pewnie najzwyczajniej się bał - trudno zaakceptować coś, co w naszym społeczeństwie nie uważa się za normalne.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No w sumie to nawet zaakceptuje jego upodobania (w pewnych granicach). Jak pisalam poprzednio, nie to stanowi problem, ze sie przebiera, tylko, ze mi wczesniej o tym nie powiedzial. Tak czy inaczej w Niedziele wracam do domku i sobie z nim szczerze porozmawiam. Zobaczymy czy moze ma jakies inne tajemnice :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powodzenia :) i oby tych tajemnic więcej nie było :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magdo jak rozmowa z partnerem?
Zapraszam na moją tablicę:
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/5LtL/
Madziu,to nic szkodliwego,powiedzmy ze pewien rodzaj fetyszu,naprawdę nie masz sie czego obawiać ,napewno pójście na terapie bedzie absurdem.On sie krępował powiedziec poniewaz bał że Cię straci-to najczęstsza przyczyna ukrywania swoich pragnień .Osobiście uważam ,że sex z takimi przebierankami moze byc naprawdę ekscytujacy,ale to tylko moje zdanie.
do góry