Widok
Oj, żebyś Ty jeszcze większego doła sobie nie wyprodukował... Kochanka jest fajna na początku. Zobaczysz, co będzie potem:)))))). Nie umoralniam Cię, bo...nie uznaję zasad chrześcijańskich, ale takie ogólnoludzkie i uczę się na błędach innych. Kochanka jest niepraktyczna, żonaty kochanek to zbędny balast.Nie rozumiem, czemu ludzie tak sobie komplikują życie? To nielogiczne:)))))))))))))))))
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
@aj-sid
Znasz lesbijkę, która w tym zacofanym kraju może poślubić swoją partnerkę? Ja nie znam. Dwóch moich znajomych gejów też nie może się pobrać. Co więcej, są na jęzorach prymitywów ze swojego otoczenia. W tym kraju jest większa tolerancja dla znudzonych, żonatych czterdziestolatków rozpaczliwie żebrzących o seks na forach nieerotycznych niż dla dwojga ludzi tej samej płci, którzy się kochają i szanują.
@ Kris: piszesz książkę na temat mojego życia prywatnego? Szukaj dalej kochanki. Widać nie znalazłeś, bo nadal na forum siedzisz.
Znasz lesbijkę, która w tym zacofanym kraju może poślubić swoją partnerkę? Ja nie znam. Dwóch moich znajomych gejów też nie może się pobrać. Co więcej, są na jęzorach prymitywów ze swojego otoczenia. W tym kraju jest większa tolerancja dla znudzonych, żonatych czterdziestolatków rozpaczliwie żebrzących o seks na forach nieerotycznych niż dla dwojga ludzi tej samej płci, którzy się kochają i szanują.
@ Kris: piszesz książkę na temat mojego życia prywatnego? Szukaj dalej kochanki. Widać nie znalazłeś, bo nadal na forum siedzisz.
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Witam,otóż nowina ,Kris przyznaje się ,że nie ma czasu siedzieć na gg i odpisywać,a jeszcze jedno przypomniał sobie,że ma jednak żonę i dzieci,ciekawe czym go udobruchała ,że nie chce już pisać z zapoznanymi kobietami,kobitki spamujcie kolesia,tak będzie najlepiej ,bo nie wiadomo kiedy znowu będzie się czuł znudzony związkiem