Widok
Po 6-letnim leczeniu ortodontycznym stan moich zębów i przyzębia jest dużo gorszy niż wcześniej!!
Wielka tragedia i kompletne zaprzeczenie zasadzie "primum non nocere" (po pierwsze nie szkodzić). Opisałem tutaj w moim wcześniejszym wpisie horror przez który przeszedłem w ramach leczenia ortodontycznego prowadzonego przez dr Wojdę (jeśli “leczeniem" można nazwać działania, które pogorszyły stan zębów i przyzębia), ale moderatorka tego portalu usunęła mój wpis ponieważ jej zdaniem szczegółowy opis uszkodzeń spowodowanych przez dr Wojdę jaki zawarłem w moim wpisie naruszył zapis regulaminu stanowiący, że: “Niedopuszczalne jest umieszczanie w opiniach nieuzasadnionych pomówień i oskarżeń w kierunku właściciela lub obsługi”. Nie pomogły nawet moje wyjaśnienia, że mam niepodważalne dowody uszkodzeń moich zębów i przyzębia (i dodatkowo jestem gotów stawić czoła jakimkolwiek zarzutom zniesławienia), a więc moje słowa nie można uznać za nieuzasadnione. Usuwając mój poprzedni wpis moderatorka sprawiła, że ten obecny nie zawiera konkretów, które najlepiej pokazały by co się kryje za określeniem “horror”. Przestrzegam przed leczeniem u dr Wojdy, która według mnie nie poradziła sobie z moją znikomą wadą. Każdego dnia nitkując zęby przeklinam to całe leczenie.
wypowiedź zmoderowana ( 2018-10-20 10:19:33)
Moja ocena
dr n. med. Dorota Wojda
kategoria: Ortodonci
obsługa: -
jakość usług: 1
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 1
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6