Widok

Poczta Polska w Bojanie

Witam,
Największa miejscowość gminy nie posiada placówki pocztowej. Nie mamy własnego kodu pocztowego. Jest to jakieś kuriozum, że największa miejscowość gminy nie ma własnej poczty. Do kogo można zwrócić się z tym problemem? Czy wy również dostrzegacie problem?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja uważam, że brak poczty to duży problem. Skoro Kielno i Koleczkowo mają to dlaczego nie ma w Bojanie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jestem mieszkańcem Bojana, ale nie widzę konieczności powstania u nas poczty, ta w Koleczkowie jest blisko
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Miastowi się nudzą widzę znowu .. hahaha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

No przeniescie i kurniki też. Nawet wysypisko z Łężyc weźcie. Bo dlaczego nie ? Duża wieś powinna mieć swój śmietnik.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Hurr w moim bojanie nie ma poczty, a powinna być - przecież to wiejskie centrum Polski durr
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Myślę, że Poczta w 4 tyś. wsi to żaden luksus. Poczta z Koleczkowa powinna być przeniesiona do Bojana
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

A co jeszcze byście chcieli? Może Urząd Skarbowy. Tego jeszcze żadna wieś nie ma.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Pzecież Pan napisał, że głównie chodzi o placówkę Poczty Polskiej a nie o sam kod pocztowy, i co racja to racja przydałaby się placówka Pocztowa - a przynajmniej ta w Koleczkowie powinna być czynna dłużej na codzień, albo czynna w soboty.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzieciaku! Jakbyś skończył jakakolwiek sensowna edukację to byś wiedział, że w momencie utworzenia placówki pocztowej nadaje się kod. Pewnie w 8.klasie będziesz się tego uczył.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Do Pana Boga. Jak ci do szczęścia jest potrzebny kod pocztowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

Inne tematy z forum Bojano

Szkoła w Bojanie (5 odpowiedzi)

Szkola nie wyrabia z ilością uczniów i dzieci mają zajęcia do 18 uważam, ze to jest chore o gmina...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

do góry