Widok

Poczta - brak awizo na Pilotów

Poczta Polska Temat dostępny też na forum:
Od kilku miesięcy nie dostaję awiza do skrzynki pocztowej. Dopiero po tygodniu przychodzi do mnie "awizo powtórne". Sytuacja powtórzyła się już kilka razy pod rząd. Zwracałam uwagę pani na poczcie, a ona powiedziała, że w pierwszej kolejności przesyłki dostarcza "inna ekipa", a dopiero potem listonosz (który zostawia awizo powtórne). Stwierdziła również, że tamci powinni zostawiać awiza, ale się do tego nie przykładają, ale "oni ich właściwie nie znają i nie mają na nich wpływu".
Czy komuś jeszcze na osiedlu zdarzają się takie sytuacje, czy tylko mój blok ma takiego pecha? A może ktoś ma pomysł, do kogo zwrócić się w tej sprawie, skoro poczta na Dywizjonu "właściwie nie ma na to wpływu"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pilotów 13 też tak ma
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pilotów 23 też to samo.... Ja jeśli mogę to podaję adres do pracy Tam przynajmniej mam pewność, że przesyłka do mnie dotrze...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To napisz maila ze strony poczty,sam tak jakąś usługę reklamowałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba faktycznie obsluga sie popsula.
3listonoszy na terenie 1-go ktory obslugiwal teren Pilotow przez 12lat.
Ostatnio znalazlam faktury wepchane w drzwiach sklepu,bo za pozno
otwieram ,czyli o 11 !!!
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry