Widok
Przez wiele lat było bardzo przyzwoicie.
Coś złego się porobiło od jakiegoś roku. Nie wysyłam do domu nic. Ostatnio przesyłka z kartą z banku szła miesiąc i dziwnym trafem dotarła dzień po tym jak zadzwoniłem do Chwaszczyna...
Podobno listonosza w Baninie nie ma, tylko jest wypożyczany z innych regionów.
Coś złego się porobiło od jakiegoś roku. Nie wysyłam do domu nic. Ostatnio przesyłka z kartą z banku szła miesiąc i dziwnym trafem dotarła dzień po tym jak zadzwoniłem do Chwaszczyna...
Podobno listonosza w Baninie nie ma, tylko jest wypożyczany z innych regionów.
Do mnie idzie tyle samo ile szło jak mieszkałam w gdyni. Moze macie nieoznakowane budynki, skoro nie dochodzi... W sierpniu dostałam pocztowke z chorwacji i przyszla do mnie w tym samym czasie co do reszty rodziny z 3city. Jak na razie nie narzekam. Co do poczty w baninie - czy ktos wie gdzie sie ona znajduje? Pozdrawiam
Lokalizacja poczty w Baninie:
www.google.pl/maps/place/Poczta+Polska+Banino
www.google.pl/maps/place/Poczta+Polska+Banino
bo nie wiedział :P
na Dąbrowę jakoś trafiają, chociaż listy idą 3 tygodnie - a tam nietutejszym ciężko trafić (co za baran postawił znaki "Dąbrowa" tylko od strony żukowa, do tego 95% domów znajduje się na jednej ulicy która jest... już za znakiem kończącym miejscowość. Powinna być zielona tabliczka ze strzałką).
na Dąbrowę jakoś trafiają, chociaż listy idą 3 tygodnie - a tam nietutejszym ciężko trafić (co za baran postawił znaki "Dąbrowa" tylko od strony żukowa, do tego 95% domów znajduje się na jednej ulicy która jest... już za znakiem kończącym miejscowość. Powinna być zielona tabliczka ze strzałką).