Widok
Mnie już denerwuje ta poczta z Chwaszczyna, ile czasu jeszcze bedzie taka sytuacja, mało mnie obchodzi że nie mamy listonosza bo nikt nie chce pracować, niech zapłacą więcej, ja też za listy czy paczki nie płace mniej tylko dlatego że dostaje je z tygodniowymi opóźnieniami, trzeba w końcu gdzieś napisać jakąś skarge, bo to sie nigdy nie skończy
Listonosz i poczta w Baninie działały rewelacyjnie jeszcze jakieś dwa czy trzy lata temu. Niestety pan listonosz z Golfem II zniknął i od tego zaczęły się problemy. Najpierw poczta docierała regularnie raz na tydzień, później przestała już docierać w ogóle.
Po serii telefonów, wizycie w UP Chwaszczyno zmieniłem adres do korespondencji wszędzie gdzie się dało na inną lokalizację.
Sprawa wydaje się beznadziejna bo przez tyle czasu nie ma poprawy.
Po serii telefonów, wizycie w UP Chwaszczyno zmieniłem adres do korespondencji wszędzie gdzie się dało na inną lokalizację.
Sprawa wydaje się beznadziejna bo przez tyle czasu nie ma poprawy.
To cię sąsiedzie / sąsiadko ktoś okłamał.
Gdy szukałem telefonicznie mojej karty do bankomatu w UP Chwaszczyno, jakaś miła pani powiedziała że na poczcie przesyłki z kartą nie ma, ale przyznała, że mają kłopoty, bo w Baninie nie ma listonosza i pożyczają co jakiś czas z innych miejscowości.
Nie wiem czy to był tylko zbieg okoliczności ale na drugi dzień po rozmowie karta była w skrzynce... Szła cztery czy pięć tygodni.
Gdy szukałem telefonicznie mojej karty do bankomatu w UP Chwaszczyno, jakaś miła pani powiedziała że na poczcie przesyłki z kartą nie ma, ale przyznała, że mają kłopoty, bo w Baninie nie ma listonosza i pożyczają co jakiś czas z innych miejscowości.
Nie wiem czy to był tylko zbieg okoliczności ale na drugi dzień po rozmowie karta była w skrzynce... Szła cztery czy pięć tygodni.