Widok

Poczta

Witam. Czy otrzymujecie Państwo listy. Ja czekam już ponad dwa tygodnie i nic. Brak listonosza na poczcie nic nie wiedza. Żenada
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Otrzymujemy. Wszystko przychodzi na czas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety w Baninie to norma,wczoraj (sobota)dotarła do nas kartka z wakacji wysłana w szczecinie 20.07.masakra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio dostalem zaproszenie na wesele po 2 tyg od wyslania slabe troche to :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale czy dostałeś przed weselem czy po weselu? ;)
jeśli przed to jeszcze nie jest tak źle jak poczekalnia do operacji jaskry w niektórych NFZ-ach - 11 lat. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja dostaję ale samo awizo. Pomimo że cały tydzień jestem w domu w skrzynce co chwilę awizo. Normalne listy docierają ale bardzo długo idą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to shitowa agencja gdzie dziumdzia i jej fagas siedza i dymaja wszystko a jezdzi "listonosz" cwok z obory. a w srodku wali oborą. 3 skargi i na razie nic nie daje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
ej babeczka co siedzi w okienku akurat jest spoko nie jej wina ze nie ma ludzi do pracy kto by chcial jeździć po tych naszych pięknych drogach. przeciez nei wstanie zza tego okienka i nie bedzie zapitalac po Baninie sama.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie ludzie nie kumają że agencja Pocztowa nie odpowiada za dostarczanie listów przez listonosza.Listonosz podlega pod Chwaszczyno a sama agencja u nas jest akurat najlepsza która mialem okazję odwiedzać
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak nie potrafi prowadzic biznesu niech sie najmie do roboty. a jak potrafi to niech poprawi zarzadznie. a jak jej nie lezy ten typ dzialalnosci, niech zajmie sie ogórkami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie wiem na co narzekasz, ale babeczka jest rzeczowa, ogarnięta i naprawdę spoko.
A to że prowadzi Agencję pocztową, a nie Urząd pocztowy to już Twój problem w zrozumieniu sedna problemu :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdy nie ma cię w budynku agencji to oborą nie wali. Dopiero jak wejdziesz to zaczyna śmierdzieć i trzeba wietrzyć.
Pewnie dlatego pani w okienku ciągle siedzi w sweterku ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
sr*ki - jaki? jeden juz jest taki jaki nijaki-pisowski podkomisarz sprawiedliwosci. zreszat panino to jeden wielki kibel
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
różnie. najczęściej falami. czyli długo nic a później cała fura.
Niestety ale Chwaszczyno nie wykonuje swojej pracy nalezycie. Dzwoniąc do nich z zapytaniem o list to odpowiadaja ze nie maja pojecia co sie z nim dzieje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo mówią, że list jest, ale listonosz go nie zabrał. Na pytanie "dlaczego go nie zabrał" pada odpowiedź "Nie wiem".
Mnie już denerwuje ta poczta z Chwaszczyna, ile czasu jeszcze bedzie taka sytuacja, mało mnie obchodzi że nie mamy listonosza bo nikt nie chce pracować, niech zapłacą więcej, ja też za listy czy paczki nie płace mniej tylko dlatego że dostaje je z tygodniowymi opóźnieniami, trzeba w końcu gdzieś napisać jakąś skarge, bo to sie nigdy nie skończy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zamiast pytlować na forum napisz skargę skoro ma to coś zmienić.
Listonosz i poczta w Baninie działały rewelacyjnie jeszcze jakieś dwa czy trzy lata temu. Niestety pan listonosz z Golfem II zniknął i od tego zaczęły się problemy. Najpierw poczta docierała regularnie raz na tydzień, później przestała już docierać w ogóle.
Po serii telefonów, wizycie w UP Chwaszczyno zmieniłem adres do korespondencji wszędzie gdzie się dało na inną lokalizację.
Sprawa wydaje się beznadziejna bo przez tyle czasu nie ma poprawy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
abc Ciebie to w czworakach chowali chyba.
ostatnio byłem na poczcie w Chwaszczynie i twierdzą, że poczta działa dobrze w babinie nie mają żadnych skarg. więc zamiast pisać na forum proszę dzwonić na pocztę do Chwaszczyna lub do centrali poczty polskie.
To cię sąsiedzie / sąsiadko ktoś okłamał.
Gdy szukałem telefonicznie mojej karty do bankomatu w UP Chwaszczyno, jakaś miła pani powiedziała że na poczcie przesyłki z kartą nie ma, ale przyznała, że mają kłopoty, bo w Baninie nie ma listonosza i pożyczają co jakiś czas z innych miejscowości.
Nie wiem czy to był tylko zbieg okoliczności ale na drugi dzień po rozmowie karta była w skrzynce... Szła cztery czy pięć tygodni.
koszmar z dostarczaniem, UP Chwaszczyno rządzi sie swoimi prawami
, naczelna tej placowki to osoba bez kompletnych kwalifikacji do ogarniania poczty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
za tę kasę co dostaje listonosz, też byś nie chciał roznosić ;) także to wina władz PP, że płacą jak płacą, a weź po tych dziurach w baninie rozwoź coś...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

do góry