Widok

Pod Mocnym Aniołem

Pod Mocnym Aniołem Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Pod Mocnym Aniołem.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może nie koniecznie czci ale chociaż podstawy kultury by się przydały i trochę zrozumienia dla problemu ludzi chorych i ich rodzin.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polakom ?

Polecam poczytać, apropo spożycia alkoholu w Europie:

link: egospodarka.pl/95999,Spozycie-alkoholu-w-Polsce-ponizej-sredniej-europejskiej,1,39,1.html

Tutaj masz cytat z powyższej witryny:

"... Pod względem spożycia alkoholu Polska zajmuje 19. miejsce w Europie. Liderami spożycia są mieszkańcy Luksemburga, Czech i Łotwy. Powyżej unijnej średniej piją mieszkańcy krajów zachodnich: Francji, Austrii i Niemiec.

Co ważne, jak pokazują inne dane WHO Polacy nie tylko piją poniżej europejskiej średniej, ale również rzadziej nadużywają alkoholu niż Czesi, Duńczycy, Niemcy czy Brytyjczycy. ..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

gra aktorska

I znów Robert Więckiewicz pokazał najwyższą klasę aktorskiego rzemiosła. Brawo dla mnie on zasługuje na Oscara - to jest prawdziwy aktor, a nie jakaś "gwiazda" serialowa bez wykształcenia oraz odpowiedniego warsztatu aktorskiego. Jeszcze raz brawa. Film serdecznie polecam. Aha to nie jest komedia- trzeba dużo myśleć jak się ogląda takie kino.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest fabularyzowany dokument, a nie film. Jeśli ktoś nastawia się na film na miarę Róży, czy Domu Złego, to się zawiedzie. Trudno wytrwać do końca, szkoda czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie wart kasy

mocne sceny, zbyt wiele, przesadzone . Dobrze,ze nie jadłam kolacji bo sama bym tam zwymiotowała. Nie podobał mi sie film a nawet byłam rozczarowana. Gra aktorska super ale film do bani
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

DNO

myśmy po 15minutach wyszli z tego filmu(bo był niesmaczny filmik taki obleśny) potem do innej salki zobaczyć co grają a tam wkręceni- rewelacja skończyło się dobrze hihi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

pod mocnym aniołem

Dla tych co się znają film dobry , warto obejrzeć8/10
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

bo co 4 patrzyl na film jak w lustro a co 2 zna ten problem z domu. smutne ale prawdziwe, to sie nazywa wypieranie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciężki, mocny, t

to nie komedia, daję do myślenia choć arcydzieło to to nie jest

POLECAM

Warto obejrzeć, i dla młodych i dla starszych - dla przestrogi !!!
Film nie jest komedią, czego (miałem takie wrażenie w kinie) się spodziewała się część publiczności.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kiepscy dlaczego są twoim zdaniem głupi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Faktycznie dramat

najgorszy film jaki widziałem przez ostatnie 20 lat, nawet nie chce mi się dalej kontynuować, straszna KASZANA! / ps. chciałem wyjść w połowie filmu.. ale siedziałem bo byłem z mą ukochaną. po wyjsciu Ukochana mówi mi że chciała wyjść w połowie filmu! Brak komunikacji/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

szkoda kasy i czasu

na pisanie o filmie też
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kolejny ten sam g......ny film smarzowskiego facet mnie nuzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

mocny film

Mocny film pokazujące słabe strony tych którzy naprawdę mają problem alkoholowy. Cała prawda. Warto zobaczyć!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pod mocnym aniołem / Film a ksiazka

Mam książkę Pilcha, czytałam ją dwa razy i uważam ją za mocną i szczerą. Film mnie zawiódł. Nie rozumiem, skąd wzieły się sceny z seksem na oddziale deliryków, tego w książce nie ma! Nie ma też zbiorowych scen pijaństwa, jako że główny bohater upija sie zawsze i jedynie w pojedynkę. Dziwi mnie, że Pilch pozwolił na takie wypaczenie swojego utworu... Szkoda-

Inne tematy z forum Filmy

Minionki i straszydła (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Minionki i straszydła . Przeczytaj o filmie.

Robin Hood: Koniec legendy (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Robin Hood: Koniec legendy . Przeczytaj o filmie.

Zaproszenie (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Zaproszenie . Przeczytaj o filmie.

do góry