Widok
Obowiązkowy film dla alkoholików !!! Tylko, że oni wolą wydać 23 zł na flaszkę wódki a nie na bilet do kina !!! Dla ludzi "zdrowych" jest to film ciężki i jeżeli ktoś idzie do kina w celu rozrywkowym to na pewno się na nim nie zrelaksuje wręcz przeciwnie. Trochę mi "zrył" mózg i cały czas pozostaje w pamięci. Więckiewicz w swojej roli jest Rewelacyjny, zresztą inni aktorzy też. Film warty obejrzenia, ale czy w kinie? Chociaż tak, bo w domu w TV nie wiem czy bym go do końca obejrzała.
Warto, ale.......
Brutalna prawda o zaawansowanym alkoholizmie! Tylko My - Polacy mogliśmy taki film nagrać! Trudno nazwać to filmem raczej biografią dużej ilości Polaków. Szkoda, że nacisk położony został na efekty biologiczne, myślę, że należało bardziej skupić się na rodzinie, która boryka się z taką osobą.
Rewelacyjna gra Roberta. Mamy świetnych aktorów.
Robert Brawo!
Rewelacyjna gra Roberta. Mamy świetnych aktorów.
Robert Brawo!
"Tylko My - Polacy"
Naprawdę ?
Rosjanie piją spirit szklankami
Szwedzi samogon litrami
Szkoci whisky butlami
Irlandczycy piwo beczkami
Amerykanie burbon od rana
We Francji, Włoszech i Hiszpanii geny alkoholizmu przekazywane sa już w genach....
Wiadomo, ze na każde 1000 pijących 2% załapuje sie na zjazd w dół. z własnej woli najczęściej
Naprawdę ?
Rosjanie piją spirit szklankami
Szwedzi samogon litrami
Szkoci whisky butlami
Irlandczycy piwo beczkami
Amerykanie burbon od rana
We Francji, Włoszech i Hiszpanii geny alkoholizmu przekazywane sa już w genach....
Wiadomo, ze na każde 1000 pijących 2% załapuje sie na zjazd w dół. z własnej woli najczęściej