Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam! Tragedia! wątek zamknięty Poszliśmy głodni, jednak głosu nie zaspokoilismy, gdyż okazało się, że danie...
~Autor
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2013

Polecam pycha! wątek zamknięty Polecam ten lokal bo po pierwsze - mozna wybrac miejsce z widoczkiem na morze...
~magda
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 października 2010

Zdecydowanie nie polecam. wątek zamknięty Restaurację "Pod skorpionem" odwiedziłem z rodziną w majowy weekend -...
~KrzysiekKriss
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 maja 2012

POLECAM wątek zamknięty Jedzenie smaczne ; polecam golonkę po kaszubsku palce lizać !!! Porcje...
~MANIUTEK
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2011

STANOWCZO ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Po 10 min siedzenia przy stoliku przywitała nas opryskliwa kelnerka. Na danie...
~MS
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 lipca 2009

Co by tu napisać... wątek zamknięty Dosyć miło, jedzenie smaczne. Tylko troszkę zapach nie każdemu podchodzi....
~Mumin
-

dodano: 12 lutego 2011

Super wątek zamknięty Bardzo polecam
~Tomasz Marek
-

dodano: 2 czerwca 2010

Lokal faktycznie niezmieniony od dobrych 30 lat, ale smak... - mniam mniam mniam... wątek zamknięty Wosną trafiłem do "skorupy" jak a Skorpiona mówimy w Orłowie po...
~mszyma
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 listopada 2009

Nasza opinia wątek zamknięty Byliśmy w towarzystwie na obiedzie. Było fajnie, jedzenie bardzo dobre...
~Zuza
-

dodano: 5 lipca 2009

c.d. wątek zamknięty się na nas,odstraszała gości,którzy nie chcieli podchodzić do stolika z...
~Melody
-

dodano: 1 lipca 2009

Odradzam!!!! wątek zamknięty Jestem oburzona obsługą w lokalu. Niedawano wyprawiałam wesele i przyzna, że...
~Melody
-

dodano: 1 lipca 2009

Moja opinia. wątek zamknięty Szczerze mówiąc lubię ten lokal,przemiłe kelnerki,przyjazne do klientów....
~Marian
-

dodano: 19 czerwca 2009

MASAKRA - NIE POLECAMY wątek zamknięty Chcac spędzic miło czas z rodziną udalismy sie po spacerze do tej...
~Marcin Dorawa
-

dodano: 11 czerwca 2009

Ciekawe miejsce. wątek zamknięty Byłem w tej restauracyjce sporą ilość razy, jedzenie doskonałe, obsługa...
~fwraven
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2007

Opinia moja i mojej dziewczyny wątek zamknięty Po części zgodzę się z przedmówczynią....Szef to jakiś amator.Tylko obsługa...
~Daniel i Madzia
-

dodano: 16 sierpnia 2007

Hehe nie zła komuna wątek zamknięty Nie wiem kiedy kolega piszący niżej tam był. Chyba rok mu się pomylił...Może...
~Meg
-

dodano: 6 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

16

wątków

do góry