Widok
Pod budą - bilety wyprzedane
Koncert Andrzeja Sikorowskiego i grupy Pod Budą,
która swoimi przebojami od 30 lat bawi szeroką publiczność w Polsce.
Z racji swojego Jubileuszu da jedyny koncert dla Trójmiejskiej publiczności!
Legendarna krakowska grupa muzyczna, która w trakcie swojej kariery nagrała takie przeboje jak " Nie przenoście nam stolicy do Krakowa", "Ballada o ciotce Matyldzie", "Bardzo smutna piosenka retro" ...
więcej
więcej
Własnie wróciliśmy z koncertu.
Sikorowski &co w świetnej formie. Oczywiście 2/3 koncertu to znane wszystkim "evergreeny" . Ale jak miło je usłyszeć.
Annie Treter "większa połowa" polskich wokalistek może co najwyżej zapiąć zamek w sukience. Ciagle kawał głosu.
Maja Sikorowska to w ogóle osobny rozdział. Piękna dziewczyna z hipnotyzującym głosem.
Aha- tym wszystkim, którzy zarzucają Sikorowskiemu śpiewanie ciągle tych samych piosenek- polecam cudowną piosenkę o krakowskich knajpach.
Zresztą na zeszłorocznym koncercie z Turnauem też była piosenka bardzo bieżąca. Nigdzie jej nie znalazłem.
Pod Budą - gdyby tylko chciało- byłoby świetnym zespołem stricte rockowym.
Annie Treter "większa połowa" polskich wokalistek może co najwyżej zapiąć zamek w sukience. Ciagle kawał głosu.
Maja Sikorowska to w ogóle osobny rozdział. Piękna dziewczyna z hipnotyzującym głosem.
Aha- tym wszystkim, którzy zarzucają Sikorowskiemu śpiewanie ciągle tych samych piosenek- polecam cudowną piosenkę o krakowskich knajpach.
Zresztą na zeszłorocznym koncercie z Turnauem też była piosenka bardzo bieżąca. Nigdzie jej nie znalazłem.
Pod Budą - gdyby tylko chciało- byłoby świetnym zespołem stricte rockowym.