Widok

Podaruj mi uśmiech :-)

Podaruj mi uśmiech :-)
Witam serdecznie.Poznam pozytywnego faceta,który podaruje mi kilka uśmiechów i sprawi,że ta niedziela upłynie w miłym towarzystwie,nie samotnie...Mam ponad 30 wiosen i oczekuję towarzystwa w podobnym wieku,koniecznie bez nałogów i stanu wolnego,tak jak ja.Wybierzmy się spontanicznie,np.nad morze,szkoda dnia ;-).Preferuję okolice Zaspy,Przymorza i Żabianki.Zapraszam na email .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie się wybiorę na spacerek mam40+ czy odpowiada wiek??
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

usmiech na siłe

jestes juz za stara by znalezc faceta trzeba było wczesniej szukac 20-25 lat w wieku 30 lat to kobiety w tym wieku maja męza dzieci a nie szukają po internecie chlopa na siłe
W niedziele to do koscioła a nie szukac przygód Wstyd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Proponuję walnąć się w głowę o ścianę. Z takim Katolikiem jak Ty to co najwyżej można spotkać się w odległości co najmniej 10 km, nie bliżej, aby sobie nie psuć życia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do katolika.

Święty, tolerancyjny , chodząca dobroć, wzór cnót wszelakich.
Czego ty tu szukasz na tych stronach, czyżby kontrola społeczna ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

anty

Myślę, że ten katolik to sfrustrowany dziadyga z nadwagą i pilotem w ręku. A kościół widział w TV
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry