Jestem byla uczennica tej szkoly. Uczylam sie tam przez 5 lat,gdyz chodzilam jeszcze przez ostatnie dwa lata podstawowki do tej szkoly. Poczatkwo szkola zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie, lecz w gimnazjum gdy dostalam nowych nauczycieli zaczely sie problemy... Wiekszosc moich nauczycieli mialo bardzo nie pedagogiczne podejscie do ucznia. Zdarzaly sie sytuacje, ze nauczyciel krzyczal na ucznia, a nwet potrafil go obrazic przy calej klasie. Ja wraz z moja mama stoczylysmy wiele walk z tamtejszymi nauczycielami wlasnie z powod zlego traktowania ucznia... dybym miala patrzec tylko na poziom nauczycieli wystawilabym tej szkole ocene 2-3... ale to co dziala na duzy plus tej szkoly to jej wicedyrektorka, pani psycholog oraz pani pedagog... sa to osoby bardzo mile, ogarniete , do ktorych zawsze bylo mozna przyjsc i powiedziec ze cos zlego sie dzieje w szkole, ze nauczyciel zachowal sie niewlasciwie i te kobiety staraja sie zalagodzin spory miedzy nauczycielem i uczniem. Aczkolwiek ja osobiscie poznalam dwoch nauczycieli, ktorych dyrekcja sie poprostu boi. ogolna ocena szkoly moim okiem to 3/4 . ogolnie mowiac to bardzo zle wspominam ta szkole i zaluje ze 3 lata temu wlasnie ja wybralam