Widok

Podjazdowa wojna taksówkarzy na lotnisku

Opinie do artykułu: Podjazdowa wojna taksówkarzy na lotnisku.

Choć ostatnio o tym ciszej, taksówkarze wciąż walczą o rynek: między sobą i z miejskimi przepisami. W Krakowie czy Łodzi taksówkarze zakładają "mobilne gabinety psychoterapeutyczne", w Rzeszowie plagą są fałszywe wezwania do fikcyjnych klientów. A w Trójmieście pojawił się niejaki Bobas.W Krakowie i Łodzi, gdzie wprowadzając zmiany w wydawaniu licencji taksówkarskich chciano ukrócić tzw. "okazjonalny przewóz osób", taksówkarze zaczęli zakładać "mobilne gabinety psychologiczne" oraz firmy ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaka demokracja?

Ktoś się dogadał z kimś i jest monopol pod lotniskiem a reszta to pitolenie o Chopinie. Rozpieprzyc monopol. Ja zawsze zamawiam inną taxi
popieram tę opinię 129 nie zgadzam się z tą opinią 27

na całym świecie...

Na całym świecie jest tak samo. Nie ma co walczyć. Nikt sobie z tym jeszcze nie poradził. Oczywiście to, że tylko jedna firma może podjechać pod lotnisko to jakiś zafajdany skandal. Zrobili by tak pod stadionem to by ich szybko wyregulowali!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

misiu pysiu dzieki temu nielegalnemu przewozowi jade do domu za 5 dych a nie 2 setki taxi...

bo sie panow w glowkach popier.... czasy ciezkie i kazdy musi oszczedzac, a panowie taxi na ryszalcie wiec podatki placa zadne a ceny z kosmosu...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

misiu pysiu ... a ja kurka płace za tego obiboka też

....powinieneś spróbować sam tego miodu. Opłacić kursy, zdać licencje, badania lekarskie i psychotesty co parę lat, zaświadczenia o niekaralności, kupić nr w korporacji i zapłacić wpisowe a na końcu najlepiej mercedesa. I nie pisz proszę, że jest OK - jak jakiś czop(przwóz osób) DORABIA sobie po pracy,szkole do siłowni - wożąc ludzi ZA DARMO bo śpi u mamusi i jeszcze bidulka uczy się zaocznie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

takie zycie... nie chcialo sie nosic tornistra i teczki to wsiadlo sie teraz do taksoweczki... Sam to wybrales, a jesli jestes swiadomy swoich wyborow to czego narzekasz? Jestes kowalem swego losu - taki wybrales!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

No już nie gadaj, że macie tak ciężko. Też chciałbym aby było mnie stać na Merce S-klasse lub BMW 7-ki !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

i ja również !!!
Zanim bagaż wyjedzie taksówka dojedzie z moreny
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

A do Bobasa lepi sie kasa...
takie stare zyble i nie moga dac sobie rady hehehehe
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bobo gratis nakreca ucho nieplacacym ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stare dziadki potrafią postraszyć młodego taksówkarza z innej korporacji, ale Bobasa to już boją sie ruszyć :D. Jedni warci drugich, a mądry zawsze zamawia taxi przez telefon anie wsiada bezpośrodnio pod lotniskiem
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

bobas przeciez to idiota i socjopata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie opanujcie sie! 1000 zl zus skladka do firmy 350,naprawa samochodu+paliwo to ok 2500 zl.ci ludzie sa zdesperowani sytuacja w tym kraju.otworz nawet warzywniak to zus cie zniszczy! gdzie te autokary podstawiane do anglii ktore rudy obiecywal?!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 22

W najtańszej korporacji, taxówkarz w jeden weekend jeśli go uczciwei przejeździ potrafi miec obrotu w granicach 2000zł. Jak jego moscie w City wolą stać pod lotniskiem po 3-4h na kurs to ich sprawa.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

chyba jak sobie nabije na kasę to 2000zł obrotu.... taaaa ale w 2 tygodnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie każdy musi być taksówkarzem.

Minęły czasy, gdy taksówka była luksusem i klienci czekali na nią w kolejce. Jak taksówkarz twierdzi, że za mało zarabia stojąc na postoju w oczekiwaniu na klienta to zawsze można wziąć się za uczciwą pracę. Dla kierowców pracy jest dostatek.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgadzam se z Tobą w 99%, ale dałem minusa za stwierdzenie o uczciwej pracy. Zawód taxówarza to tai sam zawód jak każdy inny. W ten sposób obrażasz każdego uczciwego taxówkarza, anawet kierowce zawodowego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie o Chopinie

a o Walesie!

Precz z MONOPOLEM!!!

Ja jako klient nie mam mozliwosci wybrania innej korporacji ( nie mam na mysli naciagaczy) gdyz pod drzwi nie moga podjechac...Lotnisko wymyslilo sobie przetargi na podjazd pod drzwi...kto ma kase ten zaplaci...a w rzeczywistosci to my klienci ZAPACIMY!!! na samym koncu!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy czydaje mi się czy taksówkarze po prostu boją się konkurencji?

Prawo rynku, lepsza/tańsza usługa zostaje doceniona przez klienta...
popieram tę opinię 105 nie zgadzam się z tą opinią 20

Prawo rynku, lepsza/tańsza usługa zostaje doceniona przez klienta...

Tylko że niestety w wielu przypadkach te "lepsze/tańsze" to naciągacze i oszuści kasujący 2-3 razy DROŻEJ.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10

wyobraź sobie...

że przychodzisz do pracy a szef mówi. "Sorki. Dziękuję Ci za pracę, przyszedł inny gość i zaproponował niższą stawkę niż Twoja. Sorry - prawo konkurencji". Jak pasuje?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pseudomafia i złodzieje. Zarówno taksiarze, jak i władze lotniska!

Powinni powołac straż taksówkarską, która pilnowałaby porządku.

Dodatkowo władze miasta powinni zmienić strefę lotniska na 4.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 15

bobas jest widoczny na filmiku z boku artykulu okolo 40 sek, to ten sam bobas co kiedys w nonstopie w sopocie szefowal bramce:D teraz sie na lotnisko przeniosl :D
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taaa

Bobas z Brzezna. Kiedys dobrze na silowni dawal czadu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

no to chłop zrobił niezłą karierę
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

haha , dobra beka z bobasa...

...smieszny jak jego cienka ksywka.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

A pózniej w Vivie Club Sopot na bramce stał :]
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

bobas bu ha ha

bobas ha ha z deszczu pod rynne....stary a glupi nie rob posmiewiska.....meisnera wyje z ciebie.....haha
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bobunioo rąbunioo frajerunio .....

Dawno tego frajera nie widziałem,ostatni raz jak przyjchal do Gdyni z dwoma podobnymi frajerami co on nastraszyc wlascicielkie jednego z salonow,jak przyjechala policja to Bobunio pierwszy napiecie sie odwrociłi i chial uciekac,jak go psiarania zaczela legitymowac to zaraz zaczol ujadac jak cw*l ze on tu nic nie chcial to inni go strasza bo akurat ci inni z wiezienia wyszli.Pamietasz pało Bobuniooo.nie udalo cie nikogo nastraszyc a sam uciekales az telefon zgubiłes frajerzyno.A poznije w sopocie przez okno w VIVIE uciekałeś psie.taki z ciebie hojrak,teraz ludzi na lotnisku straszysz.mam nadzieje ze trafisz za kratki gnoju bo widze ze dalej zastraszanie ludzi jest twoja domena.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

disco

w tej bandzie taksowkowej jest jeszcze taki stary jasiu przydupas tego bobasa jego sluzacy byly policjant chyba nawet probowali razem cos tam robic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

bobas damski bokser ,lubi bic słabszych przed duzymi ucieka frajer

a co od niego wymagac jak on ledwo podstawowke skonczyl !!!i wszystkie baby od niego uciekaja

ahahaha racja to on pod non stopem sterczal i pieczatki za 10zl dawal:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

mm

przeciez to c..pa jest ten caly bobas i kapusta w morde powino mu sie pluc,widzialem kiedys jak dziewczyne bil bo nie dala sie w tylek klepnac,straszny gnoj z niego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idalej tam na bramce stoi w przejściu?

sasaasasas

bobas z zaspy...

Ja nie wiem kto w tych czasach jeszcze się daje naciągnąć `na super ofertę od pana z taxi w holu przylotów lub przed nim`?
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 1

złotówy to cwaniaki

i oszuści.

Tylko CAŁKOWITA deregulacja ukróci ten złodziejski proceder!!!
popieram tę opinię 115 nie zgadzam się z tą opinią 15

zdrowy to ty nie jesteś
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 28

uderz w stół

a złotówa się odezwie :)
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pod warunkiem że każdy założy działalnośc gospodarczą i będzie opłacał wszystkie składki. Swoją droga zdanie licencji jest banalanie proste.

jeżeli nic nie potrafisz jesteś leniwy i mało inteligentny ......

....zostań dryndziarzem ........
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 24

A dlaczego mam jeździć akurat Neptunem?

Bo ktoś się dogadał i to jedyna słuszna korporacja? Jeżdżę przewozem i z Moreny do Sopotu płacę 35 zł. Można? Można. Dziękuję, jeszcze nigdy na lotnisku nie wsiadłem to taksówki, która stała na postoju.
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 15

albo super hallo gdzie byly prezes swoim pazerstwem podnoszac stawki stracil klientele?dzwoie po tansze korporacje i po probnlemie ;-)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten pazerniak doprowadzil mnie do ruiny.odeszlem,ludzie tam sa w porzadku tylko byly preaes doprowadzil to ruiny!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zniszczyl jednego a Bog zniszczyl jego...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie Wałesaairport tylko BOLEKAIRPORT !!!!

to taka nieformalna nazwa krazaca miedzy mieszkancami TR.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bobas Airport Gdansk

wita...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

teraz na taxi sztruclem jezdzi jeszcze pare lat i jako pan toaletowy na lotnisku skonczy

Jedni zwalczają drugich , kto ma wejścia ten rządzi.

Od taxi po handel czy budowlankę. = 5 - 10 % " prowizji ".

Lisickowo pełną gębą.

Szczucie np. strażą miejską w prywatnych interesach to normalka w Gdańsku.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3

W Narodzie mało kasy , dlatego trwa walka o przetrwanie - ostra. Na wyniszczenie.

Biedronki itp itd wypompowują kasę z kraju i nie ma w czym "pływać..."

Kraj się dusi. "Nasi" politycy sprzedali = zrujnowali kraj.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

biedronki itp. daja pracę

pracownikom, dostawcom itd.
kasa zostaje u nas
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

ogryzki zostają.

Kapucha odpływa.

ps. Gdyby to były Polskie sklepy, to pracownicy i dostawcy nie zarabialiby także ??

Chłopie co ty sapiesz. wejdź do biedry i pokaż mi produkt spożywczy który nie jest z polski. Nawet jak pójdziesz do Macdonalda o********** cziza to te kotlety tez są polskie. Ja pracuje w branży produkcyjnej i gdyby nie zagraniczna korporacja która kupiła zakład dziś nie został by z niego kamień na kamieniu. A tak produkuje ludzie maja kasę(całkiem niezła jak na polskie warunki)m jest socjal itp. Weź przestań szerzyć defetyzm.

Wybacz, ale...

doszedłem do wniosku, że nasza " dyskusja" jest bezcelowa...

Jednak to prawda, że " są ludzie i są taborety..."

Sorry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie lepiej kupić ten bilet na autobus?? Tanio sprawnie, lepiej to niż

dawać zarobić jakiejś złotowie
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 7

a 30kg bagażu?

albo i więcej.

No i w autobusach na podróżnych czają się złodzieje.
Potem obskakują cię złodzieje we Wrzeszczu
jak zobaczą, że z lotniska jedziesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Po co komu bagaż jak przyjezdza do rodziny na tydzien lub dwa. Weków

nikt nie przywozi stamtąd...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

zalezy dokad chcesz jechac. do Gdyni nie dojedziesz busem

:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

dojedziesz

dojedziesz 510

dojedziesz

jak poczekasz na niego ze dwie godziny. Odjazdy i przyjazdy nie pasują do niczego.
To chyba jest zrobione specjalnie, żeby mafia taksówkowa mogła cię bezkarnie kroić.
Jak jedziesz do Gdyni, to znacznie lepiej zamówić taksówkę z Gdyni, znacznie taniej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyleciałem kiedyś z Lubeki. Padał okropny deszcz. Nie mogłem złapać taksówki więc czekałem na przystanku na autobus. Ja i parę innych osób. Czekamy i nic. Wtem jakiś przypadkowy typ zwrócił uwagę że autobus stoi dalej. Rzeczywiście stał. Zapytałem kierowcę o co chodzi, to odpowiedział że mu się nie opłaca podjeżdżać pod przystanek bo dużo tam aut i w ogóle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam kolegę taxówkarza

Mówi, że najlepsze słowa w taxówce to: "taksóweczku do bodeżku"
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

taxi na lotnisku? NIGDY

zawsze jak ląduje, to pierwsze co zamawiam taxi na telefon: dajana, hallo, itp. od razu mnie uprzedzali, że stanie dalej (koło starego przystanku). NIGDY nie skorzystałem i nie skorzystam z city. KOLEJNE ZŁODZIEJSTWO. jak można tyle razy z rzędu wygrywać przetargi? kto tam bierze do łapki? a kolejna sprawa to kłamstwa: KONFLIKT TRWA OD KILKUNASTU LAT. jak jeszcze byłem mały bąbel to pamiętam powybijane szyby w taryfach pod lotniskiem.wszyscy wszystkich. kiedyś tam blisko mieszkałem, także gimbusom można wciskać że to od roku, czy dwóch.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 7

jakie hallo,wsiadz przed hiltonem to zobaczysz ile zaplacisz u nich,super hallo nie wspomne ile razy zmienialo stawki i ilu juz kierowcow od nich odeszlo...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiście masz rację

ale chodzi o zasadę. dzwonię zawsze po dajana, a jak nie ma od zaraz to dopiero halo. BYLE NIE NEPTUN. stop złodziejstwu od samego szczytu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dajan ok

j.w

Sam bylem swiadkim jak przylecialem na euro do Gdanska bobas podszed do zlotow z city plus przybil piatke a puzniej poszedl z koleszka wyrywac frajerow hehehe a pan fafara i ten wasz caly zarzad to jeszcze gorsza banda niz ten caly bobas i jego ekipa naciagaczy i oszustow
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 5

"puzniej", "koleszka"

co to kurka jest za jezyk!??!!? bo po polsku to nie jest!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

chamstwo.cwaniactwo.prostactwo-typowe cechy mieszkańca krainy nad Wisłą ,a wszystko za sprawą wielowiekowej jednej religi,która wymysliła sobie -że nie warto byc uczciwym i kulturalnym człowiekiem bo zawsze możesz sie w niedzielę wyspowiadać i po kłopocie..taka wiara uczy tylko zgnilizny moralnej i braku szacunku do innych ludzi.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

jeżeli katolik jest zły bo wyznaje swoje grzechy to az boję się pomyśleć co robią tacy jak ty którzy swoimi "osiągnięciami"nie dzielą się z nikim
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

do anonima powyzej-twoje ograniczenie umysłowe i brak poltu wcale nie dziwi,prawda o tym iz wiara psuje ludzi jest w 100 proc.przyczyną zepsucia moralnego-dla ciebie każdy nie będący katolikiem -jest złym człowiekiem..twój wniosek to stan kliniczny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

przegięcie

Niedawno wracałem z Glasgow.Bilet kosztował trochę ponad 100 zł. Taxi z lotniska do Gdyni Centrum 150 zł...Jest o co walczyć.Wszyscy czekamy na kolej metropolitalną.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4

Widać że Cię stać -biedny by pojechał taniej!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Taa , o 0015
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

znam problem

2 lata temu miałem to samo - 150 w niedzielę ok 17tej do Gdyni, bo panie taryfa któraś, niedziela, któraś strefa i muszę potem wracać pusty do Gdańska. To jak poproszę taryfę z Gdyni - wiem że to było wtedy ok 80 zł. Podjechała akurat na nr GA wysadził klienta i podchodzę z żoną i małym dzieckiem - on się zgadza, pakujemy walizki, a tu nagle ruch - paru taksówkarzy podchodzi i burda na całego - koleś wypakował walizki przeprosił mnie że nie chce zadzierać i odjechał. Gdzie tu wolny rynek i prawa klienta a gdzie mafia??? Mafia to port lotniczy i korporacja która dzierżawi tam miejsca, bo niech sobie dzierżawią i stoją na nich do us...ej śmierci ale niech siłą i groźbami nie zmuszają innych do korzystania z ich usług bo chcą nas naciągnąć na kasę.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

olac ta korporacje! nire dosc, ze drodzy, to jeszcze bezczelni co niektyorzy !mnie jeden wywalil z taxowki, bo chcialem jechac

chamstwo! nigdy wiecej z nich nie korzystalem. dzwonie po innych, podjezdzaja po mnie, zabieraja a ci niech se dalej stoja, jak im "za blisko"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pseudo gangster

Z niego taki gangster jak ze mnie baletnica hahaha
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

to zwykly pajac i ciuli**ko

TAK NA PEWNO SA GORZEJ OPSURZENI

Bzdura porostu chcą miec monopol bobas czy inni tak samo dbaja o klijentow przeciez to ich chlep
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

ty jesteś opsurzony chlep złotówo! widać że nie piśmienny??

same trepy wojskowe i policyjne cwaniaki

chleb naucz sie pisac

Jaki gangster co wy ludzie piszecie zwykly czlowiek ktory troche tam cwiczy zna kilku spuchnietych chlopakow i tyle a ta cala ubecka ferajna z lotniska sie go boji a co to BOG jakis??? smiechu warte GANGSTERZY to sa we wloszech albo w kolumbi a naie w Gdansku na taksowkach jezdza hehehe
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

No kolego Bobbasiditutecaponni wie co robi...

Zgadzam się ...

I jak to "pojawił się" przecież zawsze był ;P a taksiarzem jest uczciwym od lat z nim jeżdżę :)

kto nie patrzy gzie wsiada ten placi...

Bo jezdzic taksowka to trzeba umic. Ja tam jezdze zawsze z jednej firmy (Dajan). Nie dosc ze najtaniej to jeszcze sa znizki jesli zamawiasz przez telefon. Pozdrawiam panow z Dajana!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

A ci pazerni to juz sie smaza w piekle ;-)

komfort taxi

A co na to pan Zbysiu moze on przejmie lotnisko ze swoimi drajverami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

TAK BOBAS GANKSTEREM

Bobas nigdy nie był gangsterem ale byl mocny jak obstawiali go prawdziwi gangsterzy to za dożo powiedziane ale ludzie co niedbali się kogoś oprawić raz dwa a jak trzeba bylo to i siekierom przetrącić Makaron i reszta wtedy bobas byl nie do ruszenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

szkoda, że do mnie bobas, srobas czy jak mu tam nie wystartował

do dziś by herbatnik nie mógł wyjść ze zdziwienia co go spotkało...;
ale przy najbliższej wizycie na lotnisku sprawdzę poziom jego gangsterstwa, obiecuję
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

to sprawdz a nie napinasz sie tu cieciu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

maly ptaszek

zabolalo cie to cio..o widac ze czytasz co o tobie pisza konfidencie jeden masz nie wyparzona gebe i malego ptaszka

dobre !!!!

zamknąć lotnisko -natychmiast

zamknąć lotnisko -natychmiast
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rożnica w cenie

Można powiedzieć, że jestem stałym klientem firm taksówkarskich w Gdańsku. Jeżdżę ok 8 razy w miesiącu na lotnisko. Korzystałem z kilku korporacji ale najdroższa jest City Plus Neptun Taxi,kurs z lotniska do Śródmieścia jest wyższy ok 20 zł od np takiej Super halo taxi Gdańsk.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jakiej super hallo oni maja przeciez te same stawki,bo byly prezes sie pucowal do neptuna.o czym ty gadasz stary.ludzie jak jezdza w gdansku to z asem i dajanem.

rzadko jezdzę taksami

ale na lotnisko kilka razy musiałem pomknac złotówą i niestety najdrożej wychodzi własnie ten Neptun, a o zniżkach to juz zapomnij, dwa razy dowiedziałem sie od kierowcy, ze PONOC jak taryfa wyjeżdża poza obrys Gdańska to znizki są nieważne. Dziwne bo inni , którzy mnie wieźli na terminal pukali w czoło jak im o tym opowiadałem. No to jak to jest?

najpierw trzeba szkołę skończyć a potem do taksówki wsiadać

tak kazdy mondry na odleglosc

nie chłopie bez przesady bobas to byly kulturysta i zawodnik mma nie miał bys szans zlał by cie później wypił sobie herbatkę nie robcie z bobas cienias bo tak nie jest on nie jest z pierwszej łapanki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

naucz sie pisac albo nie cpaj tyle

bo nie wiadomo o ci biega
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

naucz sie pisac niemondry tylko madry

na calym swiecie wszedzie to samo

przylecialam po 25latach i mowie do taksiarza, niech mi pan powie ile kosztuje z lotniska na parkowa w sopocie... ach wie pani jakies 180, czego ? jAk to czego nwerwowy sie zrobil, .. pani my jestedmy w unii i za zlotowki tu nikt juz nie zyje, w euro a jak za drogo to na autobus poczekac mowi uprzejmnie i patrzy bo sie umeczona namyslam.. a za polowe da rsde pytam sie,, no to wsiadaj pani a po drodze marudzenie ze musi naokolo nadrabiac bo droga zamknieta i do pasazerow dokladac,napiwka nie dalam choc zawsze to robie,, mam dosc to bylo 15 pazdziernika o 16,20
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

k..y i złodzieje

złotówa jakby mogła to by do Sopotu przez Tczew pojechała...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

taxi robert i spka

Smiechowe,bobas taksiarz ale jaja a taki kozak przed malolatami.na lotnisku wsrod drewnianych dziadkow to on jedynie moze cos pokazac chociaz i tam znajdzie sie ktos kto mu ukruci ten proceder.
A te neptuny i ich fafara to uklad lotniskowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

My jako firma chcemy by nastała wreszcie normalnosc :-))))

A co powinno sie stac, by nastała normalnosc?
No, no, no ...chcemy by tylko nasza firma przewoziła pasażerów ....

Już kiedys taką normalnosc mielismy, to było za komuny. Wtedy też była tylko jedna i słuszna władza - władza partyjna, która niosła ze soba tzw. normalnosc.

Te cwoki z taryf to jacys komunisci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

pieprz... złotówy

tyle w temacie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bobas trzyamaj sie normalnie jezdzij

jakis monopol na taksówki sobie robiom ja zawsze jezdze z bobasem przed wylotem z Londynu juz dzwonie do bobasa zeby mnie odebral z lotniska nie bede dawał zarabiać złodziejom z naptuna bicepsowi i reszcie krentaczy w neptunie kilku chlopakow jest normalnych
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18

to nie komuna

tak normalność na lotnisku chodzi neptunowi o to zęby byl monopol i zeby oni dyktowali ceny

Kilkanaście lat temu potrzebowałem dużo jeździć Taxi. Dajan miał 30 % rabat

i tak został Dajan, zrobiłem z nim tysiące kursów , myślę, że nie straciłem, oni także.

Dodatkowo, polecałem Dajana innym.

Pamiętam np. jak jeden z nich mawiał: żonę i samochód należy zmieniać co 4 lata :p , co ciekawe, wyglądał na prostego człowieka a miał wiedzę dotyczącą polityki, eskimosów, na niespotykanym poziomie...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

a kto to jest bobas

jeszcze nidawno robil mi ptaka a teraz taki kozi hoho mma a co dorabial jako recznikowy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja juz nic nie rozumiem o co tu chodzi co chcecie od tego bobasa człowiek normalnie pracuje jakie Meissnera wyje z niego co ty pie....,z jego rocznika i z tamtych rejonów albo siedza w pudle albo cpaja a niektóre baby w burdelach pracują ale bobas jest śmieszny bo pracuje nie kradnie.A ci z neptuna nagłaśniają sprawę zeby moc pozniej legalnie okradać wszystkich co przylatują do Gdańska
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 15

ale zes pierd****lnoł bajke ze rece opadaja.Bobas uczciwy...cpales cos ? matka wie ze ćpiesz !!!! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przynajmniej te skradzione pieniadze pasazerow trafiaja do jego kieszeni, zamiast dzielic sie z Neptunem. Pracuje i zarabia na naiwniakach, na sile do auta nikogo tam nie wpakowal, a czesto go widze.
A wy smierdzace cpuny i wiezienne cioty? Net wam w pierdlu powinni odlaczyc, jestescie tylko pasozytami w spoleczenstwie.

sprzedawczyk

np.kto ,bobas znowu sam piszesz w swojej obronie ?tez bedziesz siedzial za to co zrobiles a wtedy zobaczymy jak tam cie przywitaja,a pasozytem sam jestes sprzedawczyku

bobas rowniez ćpał i ćpa

bobas całe zycie kradł i kradnie nadal

trzeba uczulac ludzi, zeby nie brali nigdy taxi spod terminala, dworca

tylko zadzwonili wczesniej po normalna korporacje lub taniego przewoznika i poczekali te 10 min
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak ktoś jest w Gdańsku obcy, nie zna telefonu do korporacji

gdyby władze Gdańska zaczęły jeździć jak normalni ludzie, a nie swoimi limuzynami z lotniska, od razu zrobiłoby się tam normalnie

Neptun najdroższy ? Nie wiem , ale możliwe...

Ma zezwolenie od lotniska a to może kosztować... fiu fiu... inna sprawa, że jakoś musieli spróbować opanować sytuację na lotnisku władze bolkowa, ale mogło to drogo kosztować Neptuna... fiu fiu...

Znajomych z Polski , rodzinę , zawożę i przywożę z lotniska. I po problemie.

A kto jest mądry to robi tak samo, albo zamawia przez telefon korporację.

Nie wiedziałem że to on

Jak mieli problem z innymi taksówkami City Plus Neptun to prezes CPNT prosił bobas pomóż.
Jak sie problem skonczył to bobasa kopneli w d*pe.
A teraz jak sie problem zaczal to na bobasa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

słyszałem że to on

Proponuję aby trakować innych ludzi

tak samo jak samemu chiałoby się być traktowanym. Taksówkarze to ludzie którzy zarabiają na życie i nie rozumiem skąd tyle do nich nienawiści ? Pracują jak wszyscy inni na tym forum.

NIE WIERZE

Bobas pobił nieletniego nieoficjalnie potwierdzili to policjanci co za zarty.Ta pani Marzena K co napisała ten artykuł powinna mieć postawione zarzuty zniesławienia co prawda bobas to tylko pseudonim ale każdy wie o kogo chodzi.Wogóle co to ma znaczy ze nie oficjalnie potwierdzają to policjanci albo coś ma miejsce i to policja potwierdza oficjalnie albo nie ma a potwierdzają to pewnie byli policjanci którzy sa na emeryturach i pracują w neptunie mając lekko ponad 40lat nptakich jest tam dużo tylko Jasiu i Zybel i kilku chłopaków jest w porządku reszta to ub a ci młodsi to policja na emeryturach.Tak naprawde to ich wojna klijent na tym nie skorzysta czy bobas czy neptuniaze każdy jest miły do klienta bobas i jego ludzie jeszcze bardziej bo musi łapać układy i ludzie muszą go dobrze zapamiętać zeby jak go zobaczy na air holu to od razu go weźmie a duzo ludzi late w te i wewte,ale czy bobasowi czy nieptuniarzowi chodzi o kasę janajwiecejzzzzzzzzzzzs ssnajwięcej skrojic
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie masz racji

pobil a jasiu to tez byly policjant.

hehe

mało tego jeszcze temu młodemu zęby powybijał :)

czekamy na Kolej Metropolitalną !

wtedy taksówkarskie buraki nie będą mieli o co walczyć. Ludzie spokojnie wsiądą do pociągu i baj baj. Oni wiedzą że im już mało tego urodzaju lotniskowego zostało i chcą się nachapać póki czas. Swoją drogą szkoda OLTowskiego autobusu 888. To też byla dobra alternatywa dla tych złodziei.

Patrz na taksometr jak na cenę w sklepie.

Widzisz obłudniku,akurat autobus o którym piszesz należał do złodziejskiej spółki.Masz wyprany mózg od nienawiści.

loty do Rzymu???!!!

A ja się pytam gdzie są loty do Rzymu????!!!!

Zdjęcia: Podjazdowa wojna taksówkarzy na lotnisku

Przejrzałem 18 fotek portalu trójmiasto i na żadnym nie widać wojny!! Pani Marzenko gdzie ta wojna?? Wręcz przeciwnie na niektórych jest pusto!

przciez do Rzymu mozesz pojechac z Neptunem..

Co maja wspólnego z treścią artykulu zdjęcia pokazane pod tekstem ??!!!

Co maja wspólnego z treścią artykułu zdjęcia pokazane pod tekstem, podpisane: "Zdjęcia: Podjazdowa wojna taksówkarzy na lotnisku", poza tym że widać na nich lotnisko ???!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie ten bobas cwoki...

Robicie teraz czlowiekowi opinie bandyty!!I nie 25 lat tylko okolo 30 lat temu!!Chlop plywal na morzu,w wolnym czasie biegal i ktoregos wieczora, banda z przymorza byla na wiadukcie na zaspie i go oblal moczem ktos z gory..zwrocil im uwage i go tak tlukli,skakali po nim.Mimo ze ich blagal ze ma 2dzieci to zostawili go konajacego z krwia w gardle....to byla straszna smierc w ciemnosciach..Obieglo to cala polske tvp pokazywala twarze i wywiady z tymi bandytami.,nawet nieletni co tam stali i przyklaskiwali dostali od 2-3 lat odsiadki w poprawczaku.,ja biegalem codziennie przez ten most i ciezko trenowalem mialem 12lat i znalem ich wszystkich tylko na czesc,.to nie ten bobas.!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Robert

Nie daj się stary. Jakby co to starzy klienci z Sopotu pomogą:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

a z którego komisariatu ci koledzy? czy już na emeryturach

Bobas to frajer i kapuś policyjny

Tę rurę powinni utylizować już dawno.

A co robi policja

Policja dba o kapusiów.

Hahaha artykuł jest teraz dowodem na monopol taksówek pod lotniskiem w Gdańsku

Wyszło kumoterstwo z worka

A nie lepiej, jak w cywilizowanym kraju...

...przemalować (okleić) wszystkie taksówki korporacyjne w jeden charakterystyczny kolor? Wtedy prywaciarze z góry byliby skazani na porażkę. Nikt nie wsiadłby do przebierańca z kogutem na dachu.

co podróżnych obchodzi jedyna słuszna korporacja monopolizująca port lotniczy?

komunikacja miejska jest tam tak beznadziejna, że chyba celowo, żeby naganiać frajerów monopoliście.

skończyć z monopolem a spór się zakończy

Wywiesić dla podróżnych tablicę informacyjną z telefonami do korporacji i cennikiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

a gdzie byli rodzice sie pytam?

bobas frajer i tyle

robil kiedys za mafioza tera sie na lotnisko przeniosl niech go maczetami jak zachara zajada heh!!!

Popieram, tylko na tego frajera to nie trzeba maczet

popieram

Ja zamawiam zawsze inna taxi

Dzwoniąć po Komfort Taxi 19621 nie portrzebuje zamawiać przewozów osob czy rzeczy. Z lotniska do centrum płacę około 33 zł a w nocy ok 44zł. Można ?

jest was za dużo

wydano za dużo licencji, jedni drugim odbierają pracę. Postoje są pełne oczekujących, ciągle tych samych, żadnej rotacji. Każdy robi pewnie ze 2-3 kursy dziennie i tym musi zarobić na dniówkę wiec nic dziwnego, że oszukują jak mogą. Nie mówiąc już o zastawianiu parkingów, ba, nawet całych ulic i przejść dla pieszych. Gdyby wszyscy konsekwentnie obniżyli ceny do 2-3 zł/km, na pewno wróciliby do was klienci, którzy przesiedli się na przewóz osób/autobusy itp. ale niestety pozwolenia na wyłączność i zmowa cenowa są dla korporacji kosztowne, nikt nie może się wychylić; ta sytuacja ta jest równie szkodliwa dla pasażerów co dla samych kierowców. Zwykli obywatele jak zwykle pracują na kilka tłustych wieprzy przy korycie.

Niedoinformowany/a

Co mówisz o obniżeniu ceny,kiedy korporacyjne taksówki mają maksymalną stawkę 2.70 zł/km,a na wezwanie telefoniczne 2.16 zł/km.Korzystaj z taksówek zrzeszonych.Ja jeżdżę tą korporacją na telefon i jestem zadowolona.Zadzwoń na 196-86 i przekonasz się,że warto.

TAKSOWKARZE

WEDLUG MNIE KAZDA TAKSOWKA POSIADAJACA LICENCJE POWINNA MIEC ROWNE PRAWA STAWANIA NA WSZYSTKICH POSTOJACH SA POSTOJE LEPSZE I GORSZE I NORMALNY TAKSOWKARZ KTORY NIE JEST W ZADNEJ KORPORACJI NIEMA SZANS ZARABIANIA PIENIEDZY BO WSZYSTKIE INTRATNE POSTOJE SA WYKUPIONE PRZEZ FIRMY TAXI KORPORACJA DLACZEGO FIRMA KTORA STOI NA LOTNISKU BIERZE POWROT JADAC DO SOPOT CZY GDYNI DLACZEGO KLIENCI NIE OTRZYMUJA 2O PROCENT RABATU WSIADAJAC DO TAXI NA LOTNISKU WINIEN BYC SZYLD W ROZNYCH JEZYKACH RABAT 20 PROCENT DALEJ WSZYSKIE TAKSOWI WINNE MIEC JEDNA STAWKE TARYFY I DLAKAZDEJ TAKSOWKI WINIEN BYC POSTOJ CO NAJMNIEJ NA 20 MIEJSC W INTRATNYCH MIEJSCACH
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja mam swój sposób na taksiarzy

po prostu nie jeżdżą taksówkami. stać mnie na nie, ale nie ufam tym ludziom i nie chcę ryzykować czy trafię na uczciwego czy na oszusta, na normalnego czy na gangstera. wolę sobie wrócić do domu nocnym autobusem czy skm, a nie raz nawet na piechotę jak czuję się na siłach i pogoda znośna. ewentualnie jak już jadę taksą, to w kilka osób, bo wtedy taki taksiarz boi się kombinować, bo może dostać w michę od grupki oszukanych pasażerów.

gdzie jest policja ?

policja jezdzi na taxi

Ciekawe ile koleżanka Sikorska dostała od neptuna kasy za wypisywanie takich bzdur.

Pod artykułem powinien być dopisek, że tekst jest sponsorowany.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

olać "Neptun Taxi"

Ludzie ! Olejcie "Neptun Taxi" . Oni są bardzo drodzy. Ja parę razy w miesiącu jeżdżę na/z lotniska i zawsze zamawiam
Hallo Taxi Gdańsk 19-666 . Podjeżdżają pod terminal w ciągu 5-7 minut i co najważniejsze jako jedyni nie stosują opłat powrotnych przy kursach z lotniska do Gdyni. Wychodzi połowę taniej niż każdą inna korporacją .Poza tym można u nich płacić katą .POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Popieram gościa...

tępić starą ubecję w wędkarskich kamizelkach.

Bobas , gdyby był karany, nie dostałby przecież licencji....

Prawda ??

Nie prawda, po 12 latach niekaralności można mówić że jest się nie karanym

Śmiac mi sie chce jak slysze olac Neptun Taxi...

gadacie że firma Neptun Taxi jest zła że to zlodzieje a inne korporacje zachwalacie a co tam inni ludzie pracują osiemdziesiąt procent wpisów tutaj to według mnie sa wypowiedzi kierowców z innych firm taksówkowych którym zależy by jak najmocniej oczernic Neptuna bo sami sie czaja na ich mniejsce zwykła zazdrośc ludzie nie dajcie sie ogłupic zawsze można wziąśc paragon i zadzwonic do firmy

najgorsza rzecz...

najgorszą rzeczą, która przytrafiła się korporacji jest Marian Fąfara a nie bobas

ko

Informacja dla wszystkich szczekaczy ktorzy potrafią tylko wrzucać Robertowi , wiecie gdzie go znaleźć także
"charakterni" chłopcy jedźcie i powiedzcie mu to sami , tylko załóżcie PAMPERSA bo napewno wam się przeda .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Charakterni chłopcy to z nim nie gadają

Ustawa z dnia 16 lutego 2007r.

Dział II
Zakaz praktyk ograniczających konkurencję
Rozdział 1
Zakaz porozumień ograniczających konkurencję
Art. 6.
1. Zakazane są porozumienia, których celem lub skutkiem jest wyeliminowanie,
ograniczenie lub naruszenie w inny sposób konkurencji na rynku właściwym, polegające
w szczególności na:
1) ustalaniu, bezpośrednio lub pośrednio, cen i innych warunków zakupu lub
sprzedaży towarów;
2) ograniczaniu lub kontrolowaniu produkcji lub zbytu oraz postępu technicznego
lub inwestycji;
3) podziale rynków zbytu lub zakupu;
4) stosowaniu w podobnych umowach z osobami trzecimi uciążliwych lub niejednolitych
warunków umów, stwarzających tym osobom zróżnicowane warunki
konkurencji;
5) uzależnianiu zawarcia umowy od przyjęcia lub spełnienia przez drugą stronę
innego świadczenia, niemającego rzeczowego ani zwyczajowego związku z
przedmiotem umowy;
6) ograniczaniu dostępu do rynku lub eliminowaniu z rynku przedsiębiorców nieobjętych
porozumieniem;
7) uzgadnianiu przez przedsiębiorców przystępujących do przetargu lub przez
tych przedsiębiorców i przedsiębiorcę będącego organizatorem przetargu warunków
składanych ofert,

Zarzad lotniska prowadzi Wolna Amerykanke... Przetargi ograniczajace konkurencje.. i jakos im nikt sie do d*py nie dobierze!!!

Pcacowity kandydat na Prezydenta Miasta Gdańsk

Znam osobiście pana Bobasa, to prawy człowiek i porządny chłop. W życiu pomógł wielu ludziom i szkoda że publika nie zna go na tyle by móc ocenić go w sposób obiektywny. Artykuł jak większość materiału w mediach jak zwykle nie poraża szczerością. Został sfabrykowany na podstawie jakichś strępów informacji. Przedstawiana treść jest stronnicza i ma na celu, jedynie przedstawienie go w jak najgorszym świetle.

Skoro żyjemy w wolnym kraju i Mieście Gdańsku ,
to niech korporacja odklei się od sutka lotniska.
I niech każdy taksiarz ma prawo zarobić w tym miejscu. A nie Wycieracie sobie mordy Bobasem i etyką pazerni gnoje. Koniec z Monopolem niech każdy taksiarz sobie jeździ na lotnisku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ludzie jeżeli nie znacie bobasa to po co się udzielacie robicie aferę nie wiadomo o co a tak naprawdę nie wiecie co się dzieje na lotnisku. Potraficie się udzielać a tak naprawdę nie macie o niczym pojęcia to że taksówkarze się wypowadają z city neptun to wam wystarczy nie komentujcie jeżeli nie wiecie o co chodzi!!!!Żałosne oceniacie człowieka którego nie znacie nawet!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tacy cwaniacy jesteście na forum się wypowiadacie o osobie której nie znacie jak macie jakiś problem to powiedzcie mu to prosto w oczy a nie na forum!!!!Ja znam osobiście Bobasa i jest bardzo w porządku nie znacie człowieka a oceniacie!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

znamy

bo glupi jestes , znam i wiem ze to menda jest bez zasad,dla grosikow wszystko zrobi a potem sie boi i trzesie jak galareta , a wina obciaza wszystkich wokol bo sam jest za slaby zeby przyjac na siebie widac ze ty go jeszcze nie poznales dobrze

Sience Fiction

Pani Marzena chyba powinna pisać artykuły w dziale sience fiction na pudelku. Artykuł został spreparowany, w sposób ukazujący tego pana w bardzo złym świetle.
Jeżeli to ma być to innowacyjne dziennikarstwo internetowe, to chyba pozostaje nam słuchać Radia Maryja.

za dużo trawki pani wypala

pani M. Jak marzenie chyba za dużo popala, ten artykuł to lekka przesada.. Nie uczciwa forma dziennikarstwa. Po trupach do celu. Koperkowa afera, z normalnego taksiarza robią mafioza .. Tym czasem mafia "Neptun" włada lotniskiem. 70% złotów to byli policjanci. Parówy na emeryturach jeszcze, kurka narzekacie, dajcie normalnym ludziom zarobić.. Neptun to mafia ! Wynocha z lotniska niech wszyscy taksówkarze tam zarabiają.

Piszecie Bobas ale nie tylko on stoi w holu jest jeszcze Maki,Rudy, i inni dlaczego o nich nikt nie pisze?! Oni wszyscy mają na swoich taksometrach 6 zł za kilometr ale za to można podziękować władzom miasta, którzy uwolnili stawki. Wszystkie duże korporacje jeżdżą za taką samą stawkę i jeśli podejdziesz na lotnisku do pierwszej taksówki stojącej na słupku i pokażesz Kartę Stałego Klienta lub zadzwonisz na bazę to jedziesz dokładnie za takie same pieniądze jak w wychwalanym HALLO czy SUPER HALLO, więc nie wiem o co ten cały KRZYK. A jeśli ktoś zamiast jechać(brać TAXI) z postoju jedzie z parkingu to już jest jego problem wówczas płaci po 150zł(w dzień) do centrum Gdańska. Z postoju w dzień bez korków wychodzi ok 50 zł w nocy ok 70.
Praca na TAXI to taka sama praca jak każda inna z tym, że tutaj trzeba opłacić ZUS(prawie 1000 zł), podatki, opłatę do korporacji(ok 400)i paliwo, które kosztuje prawie 6 zł za litr o eksploatacji i naprawach samochodu nie wspomnę.
Jak widzę ten kapiący jad z niektórych wypowiedzi to jest mi tych ludzi naprawdę żal. Życzę wszystkim aby mieli taką pracę żeby zarabiali minimum 10 tyś zł ale myślę, że i tak JAD kapał by dalej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

propaganda

Propaganda i tyle ludzie zajmijcie się czymś innym po co czytać te bzdury i sensacje. Uzależniacie się od ekscesów i skandali. Nie widać końca, wszędzie w mediach fekalia.
Pozdrawiam wszystkich kumatych.
A pani Marzenie życzę powodzenia w karierze Dziennikarskiej.

Obywatel Bobas

Co Wy ludzie piszecie o Bobasie.Znam go osobiscie od ponad 20 lat i ani wtedy ani teraz nie był i nie jest zadnym gangsterem!

A co ty piszesz jak potłuczony wiadomo że żaden z niego gangster, ale kiedyś w latach 90 lubił otaczać się kumplami gangsterami i sam udawać gangstera.
Za to teraz jego kumle to emerytowane psy ,zaraz zacznie policjanta udawać.

z lotniska do centrum gdynii w niedziele jaka taxi?

z jaka korporacja w niedziele pojechac z lotniska do centrum gdynii?, najtaniej - jak to powinno wygladac cenowo. pozdrawiam

Tak

Tak kończą gangsterzy na taxi hehe typu bobas maki Tytus
do góry